12-12-2008, 08:18 PM
<RA>
RApaCI
RApaCI este persoana foarte lacoma dupa castig.
<CI>
RApaCI
RApaCI este persoana foarte lacoma dupa castig.
<CI>
FAZAN
|
12-12-2008, 08:22 PM
-ci-
cicalitor El a fost foarte cicalitor cu noua venita. -or- Ficurile mele : Ingerul Negru ( Sakura ) si Doi ochi albastri ( hentai +18 )
I love colour blue ! :love:
12-12-2008, 08:24 PM
ci - cilindric
Corpul acela este cilindric. Next: ic Si puneti lista cu useri cu F sau FA, sau ce or sa mai fie. Scopul jocului este de a bloca userul de deasupra, de asta este important sa stim cine a fost blocat...Nu degeaba se tine evidenta. A trebuit sa ma uit la toate posturile de cand nu s-a mai pus lista, ca sa vad cine a mai primit F. Va rog sa o puneti de acum. useri cu F: Angel of Kittens, kikyo92, Bubbles, Asadtipu, Milinitza, Dante, ayame_sasuke,sasuke_uchiha99, Kazeno Ayame, Blood_Saya, nolazy, Malice, Black Pearl,
20-12-2008, 03:23 PM
era
Era Glaciara a fost o perioada in evolutia Pamantului dupa care s-a facut chiar si un desen numit "Ice Age" in care apare o veverita nebuna dupa ghinde, insa saraca nu are niciodata parte de ele . >RA useri cu F: Angel of Kittens, kikyo92, Bubbles, Asadtipu, Milinitza, Dante, ayame_sasuke,sasuke_uchiha99, Kazeno Ayame, Blood_Saya, nolazy, Malice, Black Pearl,
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
20-12-2008, 04:53 PM
Rasarit
Rasaritul de soare este mereu frumos, dar e si mai frumos cand il vezi alaturi de cineva drag. ^^ >IT
21-12-2008, 03:10 PM
Italienesc
Ceva din italia sau cu specific italienesc. Next:sc... Good Loock ^__^" [Last Edit]: ce neatenta era sa fiu,daca nu ma uitam mai bine ziceam ca este F dar din pacate nu e asa >_<"
21-12-2008, 04:05 PM
scame
Hanoracul meu negru si vechi, s-a umplut de scame si acum nu mai pot sa il curat nici daca ma chinui 3 ore. >me useri cu F: Angel of Kittens, kikyo92, Bubbles, Asadtipu, Milinitza, Dante, ayame_sasuke,sasuke_uchiha99, Kazeno Ayame, Blood_Saya, nolazy, Malice, Black Pearl, off: puneti userii cu F, FA etc, pentru ca iar se va pierde randul
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
21-12-2008, 09:11 PM
melancolie
am cazut intr-o stare de melancolie <lie> .I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try. .I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you. |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Fazan cu nume din animeuri | 58 | 28.391 |
21-08-2010, 11:34 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
29 Vizitator(i) |