Waaah... had so much fun incat cred ca n-o sa-mi mai fie pe plac nicio petrecere pana la revelion... pt ca as far as I'm concerned this was a fabulous party. :3
Am cunoscut-o pe Lye, pe Rajahdelight (she was very fun ^^), pe Flaw... pe Amythepineapple (desi jur sa nu mai stau niciodata mai aproape de 5 metri distanta de ea de-acum incolo la un specacol...), said 'hi' to someone that said he's Gandalf... still don't remember if I ever talked to him before..., si m-am reintalnit cu Snow si Marina (took advantage of poor nee-chan, but I hope I wasn't too annoying
)... si desigur cu Shiva (inaintea tuturor :ha: )...
M-am jucat pe tabletele grafice, am incercat sa-i sparg mega-acadeaua lui Rajahdelight, dar a pazit-o bine >_<, mi-am facut tatuaj cu insemnul Shinnigami din Soul Eater.... mi-am luat o groaza de printuri (shiva-chan and alexielart), un charm adorabil care acum atarna deasupra capului meu cand dorm (by Rajahdelight :3 ), o insigna, si un manga Death Note
Da... am spart o banca in day 1... dar in day2 n-am mai avut ce sa mai iau asa ca se pune pe 2 zile
Oricum n-am avut cat as fi avut nevoie de fapt T_T
Cosplay-ul a fost acceptabil... atat de acceptabil cat poate fi cu cineva urlandu-ti in ureche si ridicandu-se tocmai cand vrei sa filmezi un prim-plan (I hate uuu amy T_T)... iar pe cel de grup nu l-am prins ca a trebuit sa plec mai repede... (vb lui shive: head+desk+bis)
but I had tons of fun in day2 la concursul de desen (castigat de shiva, duh), de la care m-am ales, pe lg un calendar, un print mic si niste bookmarks, si cu o durere de cap de m-a lasat abia spre dimineata (am tras curent maybe?)... But it was hella fun. ^^
Nu pun poze sau filme ca mi-e lene... dar nu cred sa fi prins ceva mai mult decat ceilalti care au pus deja poze si filme...