26-09-2008, 10:20 PM
a:pai as lupta,dar fara so ranesc prea tare,sau nu?
next:ce ai face daca gaara tear saruta[ma refer la fete]
next:ce ai face daca gaara tear saruta[ma refer la fete]
![10 10](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/10.gif)
![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)
Ce ai face daca.....
|
26-09-2008, 10:20 PM
a:pai as lupta,dar fara so ranesc prea tare,sau nu?
next:ce ai face daca gaara tear saruta[ma refer la fete] ![]() ![]()
27-09-2008, 01:28 PM
In primul rand m-as intreba cum de-a ajuns sa ma sarute (chibi-kuuuun), pe urma probabil ar incasa vreo doua Java-chops sa-i ajunga...
ce ai face daca ai primi ordin de la hokage sa-l elimini pe sasuke (me: do it! do it!) ![]() ![]() Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
27-09-2008, 01:49 PM
:bv: ok,granny,you're on !!
The best damn order u eva' gave me ![]() *takes ak47 and head-shots the shit outta' him* :ha: bwhaha here you go,bi**h ,mai vrei? x) acum,gimme' the money o.O Next: Ce ai face daca Kisame ti-ar da una peste fund? ![]()
27-09-2008, 01:55 PM
As chema-o pe Gamabunta si am juca cine il arunca pe Kisame in celalt tinut si adio Kisame :ha:
Ce ai face dak Jiraya ti-ar spune k esti "bun" de aruncat la gunoi ![]()
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you Gets you stronger! ![]() Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination... ![]() ![]() Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu Bancuri,glume,avem de toate !!!
27-09-2008, 02:17 PM
in primul rand as face Oiroke-no-jutsu,dupa k mel e afemeiat si un mare pervers
sigur o sai iasa sange pe nas,k cum a patit third hokage si iruka ![]() next:ce ai face daca sasuke tiar zice sa lupti k el ? ![]()
01-10-2008, 12:30 AM
Ohoo...cu siguranta as lupta.Adica Hellooo!Nu imi doresc nimic mai mult decat sa ii dau o palma acestui tip..chiar daca il iubesc asa mult.Si daca lupta ar devenii serioasa...cu atat mai bine.La urma urmei,nu ar indrazni sa loveasca o fata,nu?
Q:Ce-ai face daca Tsunade ti-ar cere sa fi Hokage in locul ei...insa sa te lupti cu Neji si Naruto pentru acest titlu? ![]() My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
01-10-2008, 09:42 AM
Pai,as accepta si l-as invinge pe Neji iar apoi m-as preface batuta de Naruto fiindca imi doresc ca el sa fie hokage ..
![]() Urmatoarea intrebare: Ce ai face daca Ton-Ton ar disparea?Ai merge sa il cauti sau nu ai face nimic? ![]()
LOLNOPE
05-10-2008, 02:26 PM
l-as cauta peste tot..si cand il gasesc....cinaaa e gata
ce ai face daca Kisame ar vei lla tine acasa cu un alai imparatesc si te ar cere de nevasta. [si pt baieti sakura]
-
05-10-2008, 02:31 PM
Las refuza,ptr ca eu il iubesc pe gaara,as vrea eu sa vina el,nu kisame
![]() ce ai face daca Iai vedea adevarata fata a lui kakashi?
06-10-2008, 05:50 PM
o.O pai,depinde ce vad sub masca
![]() Cazul 1 ( cand vad ceva frumos *cough*) "ohw crappy... de ce ai stat cu masca pana acuuum? ah ,chiar,ai prietena? ![]() Cazul 2 (cand va ceva din ce isi imaginau Naruto,Sasuke si Sakua in ep. ala ...care o fi fost ![]() "nuuuu!!! pune masca aia la loc >:0 ca vreau sa dorm noaptea asta...doamne bah, cine ti-a facut asta? ![]() Cazul 3 (daca are tot o masca dedesubt) "tu iti bati joc de mine?? :grr: *throws him out the window* " Next: Ce ai face daca Kimimaro ar veni sa te intrebe de vrei sa i te alaturi lui si lui Orochimaru? ![]() |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 55.447 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |