26-09-2008, 10:20 PM
a:pai as lupta,dar fara so ranesc prea tare,sau nu?
next:ce ai face daca gaara tear saruta[ma refer la fete]
Ce ai face daca.....
|
26-09-2008, 10:20 PM
a:pai as lupta,dar fara so ranesc prea tare,sau nu?
27-09-2008, 01:28 PM
In primul rand m-as intreba cum de-a ajuns sa ma sarute (chibi-kuuuun), pe urma probabil ar incasa vreo doua Java-chops sa-i ajunga...
ce ai face daca ai primi ordin de la hokage sa-l elimini pe sasuke (me: do it! do it!) Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
27-09-2008, 01:49 PM
:bv: ok,granny,you're on !!
The best damn order u eva' gave me *takes ak47 and head-shots the shit outta' him* :ha: bwhaha here you go,bi**h ,mai vrei? x) acum,gimme' the money o.O Next: Ce ai face daca Kisame ti-ar da una peste fund? (both guys and girls x)) (kill the fishface >:0)
27-09-2008, 01:55 PM
As chema-o pe Gamabunta si am juca cine il arunca pe Kisame in celalt tinut si adio Kisame :ha:
Ce ai face dak Jiraya ti-ar spune k esti "bun" de aruncat la gunoi
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you Gets you stronger! Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination... Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu Bancuri,glume,avem de toate !!!
27-09-2008, 02:17 PM
in primul rand as face Oiroke-no-jutsu,dupa k mel e afemeiat si un mare pervers
sigur o sai iasa sange pe nas,k cum a patit third hokage si iruka next:ce ai face daca sasuke tiar zice sa lupti k el ?
01-10-2008, 12:30 AM
Ohoo...cu siguranta as lupta.Adica Hellooo!Nu imi doresc nimic mai mult decat sa ii dau o palma acestui tip..chiar daca il iubesc asa mult.Si daca lupta ar devenii serioasa...cu atat mai bine.La urma urmei,nu ar indrazni sa loveasca o fata,nu?
Q:Ce-ai face daca Tsunade ti-ar cere sa fi Hokage in locul ei...insa sa te lupti cu Neji si Naruto pentru acest titlu? My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
01-10-2008, 09:42 AM
Pai,as accepta si l-as invinge pe Neji iar apoi m-as preface batuta de Naruto fiindca imi doresc ca el sa fie hokage ..
Urmatoarea intrebare: Ce ai face daca Ton-Ton ar disparea?Ai merge sa il cauti sau nu ai face nimic?
LOLNOPE
05-10-2008, 02:26 PM
l-as cauta peste tot..si cand il gasesc....cinaaa e gata
ce ai face daca Kisame ar vei lla tine acasa cu un alai imparatesc si te ar cere de nevasta. [si pt baieti sakura]
-
05-10-2008, 02:31 PM
Las refuza,ptr ca eu il iubesc pe gaara,as vrea eu sa vina el,nu kisame
ce ai face daca Iai vedea adevarata fata a lui kakashi?
06-10-2008, 05:50 PM
o.O pai,depinde ce vad sub masca
Cazul 1 ( cand vad ceva frumos *cough*) "ohw crappy... de ce ai stat cu masca pana acuuum? ah ,chiar,ai prietena? " Cazul 2 (cand va ceva din ce isi imaginau Naruto,Sasuke si Sakua in ep. ala ...care o fi fost ) "nuuuu!!! pune masca aia la loc >:0 ca vreau sa dorm noaptea asta...doamne bah, cine ti-a facut asta? " Cazul 3 (daca are tot o masca dedesubt) "tu iti bati joc de mine?? :grr: *throws him out the window* " Next: Ce ai face daca Kimimaro ar veni sa te intrebe de vrei sa i te alaturi lui si lui Orochimaru? |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 53.416 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
30 Vizitator(i) |