01-04-2014, 10:59 AM
I LIVEN DER BERLIN UND KREMLIN CAT DE CURAND DATORITA BOLSEVICILOR NT NT NT
Din ce oras sunteti?
|
02-04-2014, 06:46 PM
Eu unul sunt din Bucuresti...si nu stiu decat cativa useri care sunt din acelasi oras
Please tell me why!
Am I a savior, meant to save us all? The people cry! They want an end A curtain call!
04-04-2014, 05:56 PM
Si eu tot din Bucuresti! Observ ca ne-nmultim,noi astia din capitala tuturor posibilitatilor!
Poate facem si un club....ne vedem....ne caftim...ne iubim...si toate alea Ce ziceti de idee?
Moving like the speed of sound
Feet can`t keep on the ground Can`t stay in one place Keep moving like a bullet train...
21-02-2015, 06:35 PM
Okokokok, here we go.
ARAD I wish. Anyone? Arad sau localitati din imprejur. Well, let me know.
"E capitala Romaniei, e Bucuresti/ E mai mult decat atat, e sa dovedesti" (Strazile - B.U.G Mafia) Yup, din Bucuresti sunt si eu, dar desi ati crede ca suntem multi cei de aici totusi reusim cu greu sa ne organizam pentru a ne intalni. Trebuie tras de lume nevoie mare sa o scoti din casa, noroc ca sunt un organizator perseverent si nu renunt atat de usor in a-i misca, prin urmare o data la 2 saptamani tot ne intalnim vreo 3-4 in oras si cam la cateva luni se face si o adunare generala de 7-8 persoane de pe zup. Ca veni vorba, chiar azi avem planificata o plimbare in parc, should be fun.
24-03-2015, 03:27 AM
Eu sunt din Brasov.Se pare ca marea majoritate este din Bucuresti. Mai este careva din Brasov activ pe forum?
25-03-2015, 12:27 PM
(Ultima modificare: 25-03-2015, 12:27 PM {2} de Sushiiushii.)
Dedal. omfg. sunt din Arad si eu owo
*hi 5* ps. noua-studenta- in Arad, facultate, alea alea |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
7 Vizitator(i) |