17-09-2007, 08:35 AM
4 noiembrie 1991...*mwuhaha*sunt scorpie T.T
[center]†Feeding on chaos â€
†Living in sin â€
[/center]
†Living in sin â€
[/center]
Data nasterii si Zodia
|
17-09-2007, 08:35 AM
4 noiembrie 1991...*mwuhaha*sunt scorpie T.T
[center]†Feeding on chaos â€
†Living in sin †[/center]
01-10-2007, 04:34 PM
Raptor A scris:25 decembrie '91 waaa... vleau si eu atatea zodii... mai ales romanesc vechi... u r serious? Nici nu stiam ca exista... asa... eu... 15 august 1987 (da, sunt una dintre 'adormite' ) zodiac european: leu chinezesc: Pisica (feline way )/iepure arboricol: curmal floral: mac (desi pe altundea imi zicea trandafir... mai bine mac ^^) totemic: nisetru Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
02-10-2007, 08:31 AM
(Ultima modificare: 02-10-2007, 08:33 AM {2} de Magica Bloom.)
Daca vrei sa iti spun exact mi-ar tb sa stiu si ora nasterii tale. Si atunci iti voi spune exact daca esti mac sau trandafir in zodiacul floral.
Si am gasit un program care nu da gres niciodata. http://www.eastrolog.ro/zodii-si-zodii/ Tb doar data si ora nasterii
02-10-2007, 09:31 AM
Dupa Zodiacul European:
- zodia Leu (decada 3) - ascendent in Scorpion Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Iepure (de Foc) - ascendent in Capra Dupa Zodiacul Indian: zodia Urs Dupa Zodiacul Druidic: zodia Cedru Dupa Zodiacul Floral: zodia Mac Okay... cred chestia cu ursul... am visat odata ca trebuia sa castig o competitie si totemul meu era un ursuletz... si eram intr-o perioada in care tot aveam vise in genul asta (the tryout periode I guess...) believe me ca nu aberez frumos... era un vis diferit fata de visele obisnuite... I'm a teddy beaaaaar! gimme a fluffy huuug ^^ bine bine... si de zodiacul romanesc unde calculez? (pana la urma still standing st Leul cu ascendent in scorpion, macul, si iepurele (nu stiam ca am ascendent in capra... cute Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
16-10-2007, 11:28 PM
ehh data nasterii stim cu totii ca va tin asa mai pe jar o sa va spun yo ..sau nu ("to be or not to be") cat despre zodie.... nu ma iau dupa zodiacu european ...chinez...ceh...polonez...sau ce zodiac mai gasesti .....is Leoaica si gata :-> nu mai stau eu sa descopar ca in nush ce popor sunt pasarea nush care sau te miri ce specie pe cale de disparitie de urs (da macar is protejata de lege deci...nimeni nu poate sa imi fak vreun rau :->)
17-10-2007, 06:16 PM
OK...sunt nascuta pe 9.12.1992 si sunt:
Dupa Zodiacul European: zodia Sagetator Dupa Zodiacul Chinezesc: zodia Maimuta (de Apa) Dupa Zodiacul Indian: zodia Scoica Dupa Zodiacul Druidic: zodia Carpen Dupa Zodiacul Floral: zodia Trandafir
18-10-2007, 01:22 AM
Zodie>Scorpion...si ma mandresk cu chestia asta
Data nasterii>23 octombrie...mai e putin My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
19-10-2007, 10:44 AM
Persoanei nascute la data 13.12.1990, ora 09:15, ii corespund urmatoarele zodii:
Dupa Zodiacul European: - zodia Sagetator (decada 3) - ascendent in Capricorn Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Cal (de Metal) - ascendent in Sarpe Dupa Zodiacul Indian: zodia Metal Dupa Zodiacul Druidic: zodia Smochin Dupa Zodiacul Floral: zodia Albastrea Kawaiiiii |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
6 Vizitator(i) |