17-09-2007, 08:35 AM
4 noiembrie 1991...*mwuhaha*sunt scorpie T.T
[center]†Feeding on chaos â€
![[Imagine: hiokj.jpg]](http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/Semnaturi/hiokj.jpg)
†Living in sin â€
[/center]
![[Imagine: hiokj.jpg]](http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/Semnaturi/hiokj.jpg)
†Living in sin â€
[/center]
Data nasterii si Zodia
|
17-09-2007, 08:35 AM
4 noiembrie 1991...*mwuhaha*sunt scorpie T.T
[center]†Feeding on chaos â€
![]() †Living in sin †[/center]
01-10-2007, 04:34 PM
Raptor A scris:25 decembrie '91 waaa... vleau si eu atatea zodii... mai ales romanesc vechi... u r serious? Nici nu stiam ca exista... ![]() asa... eu... 15 august 1987 (da, sunt una dintre 'adormite' ![]() zodiac european: leu chinezesc: Pisica (feline way ![]() arboricol: curmal floral: mac (desi pe altundea imi zicea trandafir... mai bine mac ^^) totemic: nisetru ![]() ![]() Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
02-10-2007, 08:31 AM
(Ultima modificare: 02-10-2007, 08:33 AM {2} de Magica Bloom.)
Daca vrei sa iti spun exact mi-ar tb sa stiu si ora nasterii tale. Si atunci iti voi spune exact daca esti mac sau trandafir in zodiacul floral.
Si am gasit un program care nu da gres niciodata. http://www.eastrolog.ro/zodii-si-zodii/ Tb doar data si ora nasterii
02-10-2007, 09:31 AM
Dupa Zodiacul European:
- zodia Leu (decada 3) - ascendent in Scorpion Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Iepure (de Foc) - ascendent in Capra Dupa Zodiacul Indian: zodia Urs Dupa Zodiacul Druidic: zodia Cedru Dupa Zodiacul Floral: zodia Mac Okay... cred chestia cu ursul... am visat odata ca trebuia sa castig o competitie si totemul meu era un ursuletz... si eram intr-o perioada in care tot aveam vise in genul asta (the tryout periode I guess...) believe me ca nu aberez frumos... era un vis diferit fata de visele obisnuite... I'm a teddy beaaaaar! gimme a fluffy huuug ^^ bine bine... si de zodiacul romanesc unde calculez? (pana la urma still standing st Leul cu ascendent in scorpion, macul, si iepurele (nu stiam ca am ascendent in capra... cute ![]() ![]() ![]() Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
16-10-2007, 11:28 PM
ehh data nasterii stim cu totii ca va tin asa mai pe jar
![]()
17-10-2007, 06:16 PM
OK
![]() Dupa Zodiacul European: zodia Sagetator Dupa Zodiacul Chinezesc: zodia Maimuta (de Apa) Dupa Zodiacul Indian: zodia Scoica Dupa Zodiacul Druidic: zodia Carpen Dupa Zodiacul Floral: zodia Trandafir
18-10-2007, 01:22 AM
Zodie>Scorpion...si ma mandresk cu chestia asta
![]() Data nasterii>23 octombrie...mai e putin ![]() ![]() ![]() My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
19-10-2007, 10:44 AM
Persoanei nascute la data 13.12.1990, ora 09:15, ii corespund urmatoarele zodii:
Dupa Zodiacul European: - zodia Sagetator (decada 3) - ascendent in Capricorn Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Cal (de Metal) - ascendent in Sarpe Dupa Zodiacul Indian: zodia Metal Dupa Zodiacul Druidic: zodia Smochin Dupa Zodiacul Floral: zodia Albastrea Kawaiiiii ![]() |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |