05-12-2012, 09:53 PM
Bună! Mă numesc Iulia şi sunt de undeva de prin Curtea de Argeş. Am 14 ani şi iubesc anime-urile. Ce ar mai fi de spus despre mine? Îmi place [non]culoarea negru, îl ador pe Kim Hyun Joong şi sunt un bun ascultator! Zâmbesc tot timpul şi de aceea prietenii îmi spun: "Smiley" [nu are nici o legatură cu singer-ul de la noi din ţară]. Am o obsesie pentru Coreea! [este foarte puternică].
Anime-urile mele preferate sunt: Sukitte Ii Na Yo [îl ador şi abia aştept noile episoade], Death Note, Romeo X Juliet [am plâns la acest anime], True Tears [a fost destul de interesant], Yu Yu Hakusho, Vampire Knight [vreau sezonul III].
Am dat peste forum întâmplator în timp ce cautam nişte poze din anime-ul Blood+. Am stat putin pe el şi mi-a placut şi de aceea m-a lovit ideea să îmi fac un cont la voi.
~Sper să îmi fac prieteni noi prin intermediul acestui forum şi să mă simt bine! <3 ~
Love you all~
Anime-urile mele preferate sunt: Sukitte Ii Na Yo [îl ador şi abia aştept noile episoade], Death Note, Romeo X Juliet [am plâns la acest anime], True Tears [a fost destul de interesant], Yu Yu Hakusho, Vampire Knight [vreau sezonul III].
Am dat peste forum întâmplator în timp ce cautam nişte poze din anime-ul Blood+. Am stat putin pe el şi mi-a placut şi de aceea m-a lovit ideea să îmi fac un cont la voi.
~Sper să îmi fac prieteni noi prin intermediul acestui forum şi să mă simt bine! <3 ~
Love you all~
~"THE NEXT TIME YOU OPEN YOUR EYES, THE WORLD MIGHT HAVE ALREADY CHANGED."~