Kuroshitsuji...Superb :X
Nu cred ca mai exista un anime care sa ii poata lua locul. Poate FullMetal Alchemist, dar e departe . Sa incepem cu inceputul.
Actiunea e din plin si mi se pare interesanta. Tinand cont ca totul se leaga de Ciel, mi se pare ca e un tanar foooarte matur pentru varsta lui. Adica la 13 ani sa faci un contract cu un demon?! Si inca ce demon Seby e pur si simplu delicios, nu am nimic de reprosat la el. Tinuta, limbajul, comportamentul sunt ireprosabile . Grafica e absolut superba, endingul e genial, ador versurile plus ca e in engleza
Tot timpul cat am urmarit acest anime, speram sa pot afla ce glume ii spunea Sebastian lui Undertaker daca radea in asa hal . Plus ca atitudinea lui Grell era pe gustul meu, vesnicul indragostit ce Seby, candy-boy .
Pe scurt, un super-anime, merita urmarit :X:X:X
Răspunsuri: 384
Subiecte: 23
Data înregistrării: Jan 2012
Reputație:
79
Zupi: 6.722 z
Kuroshitsuji e un anime superb. Imi plac amandoua seriile mult, dar a doua e mai frumoasa . Adica nu vezi in fiecare zi un Sebby smexy care bate un alt demon. Moama, in ultimul episod a fost atat de furios incat m-am mirat si eu. Daca privirea lui putea ucide erau toti morti ... Grell ala e tignit rau de tot. Se tot da la Seby si chiar o ajuns sa-i spuna Sebas ))))))). Cat am ras cand am vazut doamnee. Ciel, e superb. E un baietas asa de cuuute si de rau *mrr*. Ochii aia ai lui ar putea vraji pe oricine, nu m-as mira daca Seb' ar patii la fel. Acum, acum, Sebas ... e cel mai sexi si frumos personaj din tot anime-ul si clar personajul meu preferat. Am auzit de un sezon 3 acum sper sa nu ne dezamageasca si sa vina repede cu el<3. Grafica a fost buna si tot restul detaliilor puse la punct. Super, de-a dreptul superb. Mai ales cum s-a terminat cu vesnica replica. "Da, lordul meu" , dar tot mai tare e cand spune "Sunt un al naibii majordom" )))))). Eh, oricine vizioneaza ambele sezoane nu are sa regrete. Byee
Boys love.
Răspunsuri: 303
Subiecte: 11
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
17
Zupi: 6.180 z
Mi-a placut destul de mult anime'ul. Dupa o pauza cam lunga de la cam tot ce insemna "lumea anime" l-am gasit pe aici si dupa ce m-am convins ca e scurt m-am apucat de el.
Ciel e preferatul meu, e atat de dragut, rau si bun in acelasi timp. Daca in sezoul unu am plans doar la final, in sezonul doi mi-am inundat camera. Cel mai amuzant a fost cand a intrat sor'mea in camera si m-a intrebat de ce plang si eu: "I-a mancat sufletuuuuuul! : (((((((" Saraca s-a intors cu spatele si a plecat in camera alor mei.
Alois mi-a placut oarecum, dar caracterul lui era mult prea crud si arogant m-a lasat rece. Si povestea lui este impresionanta, poate chiar mai trista decar a lui Ciel, ma rog.
Sebastian, care este al doilea in topul personajelor preferate, a avut unele dintre cele mai amuzante momente din anime. Am vazut cateva comentarii -aici nu stiu, nu am citit postarile- care il compatimeau la sfarsit, dar eu am fost cea mai fericita cand am aflat cum se termina.
Răspunsuri: 1.341
Subiecte: 38
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
356
Zupi: 10.327 z
Inca nu am terminat de vizionat Kuroshitsuji, dar m-a atras din primul episod. Nu pot zice ca e atat de incredibil si super incat sa il vad intr-o zi-doua exact cum fac de obicei cu anime-urile care mi se par ca merita), dar e bun.
Imi plac scenele epice cu Sebastian, banuiesc ca e vedeta in Kuroshitsuji dupa comentariile celorlalti si nu numai. Ca personaj favorit, cred ca-l aleg pe Ciel ; micutul Ciel, atat de sigur pe sine, ironic si sarcastic, i kinda like him.
O sa-l continui, desi nu stiu cand il voi termina. /laughs
Răspunsuri: 57
Subiecte: 3
Data înregistrării: May 2012
Reputație:
22
Zupi: 246 z
Am inceput si eu sa ma uit la el pe vplay. Mare greseala ! Sunt puse aiurea episoadele, din sezonul 1 episodul 6 lipseste, la fel ca si episodul 8. Nu mi-am dat seama pe moment asa ca a trebuit sa le descarc apoi si sa le vad. Ca sa nu zic ca nu exista niciun episod de la 9 in sus, s-a sarit direct la sezonul 2... Chestie de care , iar, eu nu mi-am dat seama decat dupa ce am vazut cateva episoade din sezonul doi. Oricum, anime-ul e super, imi place ideea. S-a mai intalnit pana acum si in alte anime-uri chestia cu servitorul si stapanul (fate/zero de exemplu), dar servitorul nu era niciodata si majordomn in acelasi timp, iar mie mi s-a parut binevenita schimbarea.
M-am indragostit de Sebastian. M-am indragostit pana peste cap de el ! Diplomatia cu care trateaza pe oricine ma da peste cap, sper sa ajung si eu la un moment dat in viata sa ma pot comporta ca el. Si Ciel e destul de bine conturat ca personaj, pentru un copil are o personalitate foarte puternica si e extrem de inteligent. Povestea e in regula, fiecare episod prezinta cate o situatie in care Sebastian trebuie sa 'salveze ziua'. E destul de previzibil la faza asta, dar nu m-a plictisit deloc, chiar si asa.
Nu l-am terminat inca, dar ma uit intruna la episoade, abia astept sa-l mai vad pe Sebastian din nou !
Recomand tuturor, daca nu pentru poveste, atunci cu siguranta pentru personaje !
|