01-12-2011, 12:23 AM
La română.
Linişte totală, nici musca nu o auzeai. Toţi eram concentraţi pe o temă, trebuia să o facem în clasă, şi se aude imediat un poc - Mishu îl lovise pe Silviu cu cartea în cap - Acesta ţipă:
- Idiotu' dracu chiar doare!
Sau azi la engleză, doamna dirigintă avea puţină treabă şi ne-a spus să facem linişte. Timp de zece minute am stat noi cuminţi la care o fată:
- E, băgamiaş p*** = ))
În timpul tezei de la geografie, Silviu s-a trezit să întrebe dacă în desen era subducţie .__. Şi ăla era răspunsul la întrebare. Era cât pe ce să-şi ia un doi, dar a fost amuzant modul în care s-a uitat la profa şi i-a spus: " Doamna, subducţie e aici, nu? " : ))
Tot la engleză : Diriga: Da, şi acolo cuvântul este spumos.
Åžtefi: Doamne. : ))
Eu: Nu vrei să ştii ce mi-am imaginat!
Åž: Ba da..
Eu: Păi, pe Edy în călduri şi cu spume la gură. xDD
D: Sandy beaches..
Mishu: And beautiful.
Eu: Mishu.. vezi că nu sunt acele lucruri la care te gândeşti tu, da? xD
M: Ha ha; nu ar fi fost rău. Bitches cu nisip pe desupra; o god .___.
D: Ce mai putem face în Rusia? În engleză vă rog.
Vlad: Putem.. drink vodkă. = ))
Linişte totală, nici musca nu o auzeai. Toţi eram concentraţi pe o temă, trebuia să o facem în clasă, şi se aude imediat un poc - Mishu îl lovise pe Silviu cu cartea în cap - Acesta ţipă:
- Idiotu' dracu chiar doare!
Sau azi la engleză, doamna dirigintă avea puţină treabă şi ne-a spus să facem linişte. Timp de zece minute am stat noi cuminţi la care o fată:
- E, băgamiaş p*** = ))
În timpul tezei de la geografie, Silviu s-a trezit să întrebe dacă în desen era subducţie .__. Şi ăla era răspunsul la întrebare. Era cât pe ce să-şi ia un doi, dar a fost amuzant modul în care s-a uitat la profa şi i-a spus: " Doamna, subducţie e aici, nu? " : ))
Tot la engleză : Diriga: Da, şi acolo cuvântul este spumos.
Åžtefi: Doamne. : ))
Eu: Nu vrei să ştii ce mi-am imaginat!
Åž: Ba da..
Eu: Păi, pe Edy în călduri şi cu spume la gură. xDD
D: Sandy beaches..
Mishu: And beautiful.
Eu: Mishu.. vezi că nu sunt acele lucruri la care te gândeşti tu, da? xD
M: Ha ha; nu ar fi fost rău. Bitches cu nisip pe desupra; o god .___.
D: Ce mai putem face în Rusia? În engleză vă rog.
Vlad: Putem.. drink vodkă. = ))
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]