@
Addeh, multumesc, multumesc. *blush* Sapca e a lui Yong Mir (user), defapt a fratelui ei, dar a imprumutat-o si apoi pe drum, cand sa ma duca acasa, ne-a apucat sedinta foto. *rolling* Yeah, vrea si eu. ;o3 O sa-mi cumpar eu, o data si o data, daca nu imi trece cheful. >.> Etto... expresia mea faciala... thanks. Cateodata seman cu o purcelusa. *sniff* O sa va demonstrez, dar dupa ce uploadez pozele. Si... cam atat. Dau edit cu pozele. T____________T
[edit] Fetisoara mea de porcusoara adorabila. *sniff*
P.s: Asa ma inrosesc eu. T____T
Pics 2: Faceam o bataie cu perne (eu si Yong Mir sau Fluff sau Dya, whatever yu' want) si mi se parea ca arat bine (nu intrebati) si i-am zis sa faca o poza, pana mi-a facut mi-a amortit mana. T_____T Oh, she... Seman cu Joker (Jokeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!! *don't go* Hunny, why you want go?! TT^TT *or something like this* -I like Joker xd, chiar dupa "Masca rosie" m-a fermecat cu dragalasenia lui (sadica)
). Yeah. =p~ Arat mult prea bine, iar buzele imi par vinetii. .__.' Sunt in camera la frati-miu, unde este si calculatorul pe care scriu. Nu imi ziceti ca sunt slaba, poza va da aceasta halucinatie. TT^TT