Răspunsuri: 50
Subiecte: 3
Data înregistrării: Aug 2011
Reputație:
9
Zupi: 1.662 z
Aoleu!!!:sry:
As incerca sa-l conving ca viseaza si l-as adormi ca sa pot sa plec de acolo...Si daca m-ar intreba ziua urmatoare ceva legat de asta i-as zice sa se duca dracu cu minciunile lui, ca eu sant fata cuminte
Next: Ce ai face daca te-ai trezi cu Naruto la usa cun un buchet de 100 de trandafiri spunandu-ti ca te iubeste?:love:
[center] [/center]
[center] I'll could reach up and hold you star for everytime[/center]
[center] You made me smile...[/center]
Răspunsuri: 279
Subiecte: 7
Data înregistrării: Jul 2011
Reputație:
26
Zupi: 6.439 z
Aww, si eu te iubesc si te ador ;o3 As face orice sa fiu cu tine la nunta in timp ce Hinata imi arunca fulgere si imi zice sa te las ;X. Si eu te iubesc mah fratica >;D<
Ce ai face daca Sasuke te-ar invita la nunta sa cu karina, spunandu-ti ca [,] Karin este insarcinata si vrea sa ii fi moasa in timpul slujbei? =]]
Răspunsuri: 166
Subiecte: 11
Data înregistrării: Jan 2011
Reputație:
16
Zupi: 3.314 z
ce sa fac? iau o punga de flocirele , un seslong si privesc cum totul de sidtruge, mai ales daca apar Ino si Sakura pe acoloo , o sa fie un meci de resling foartea tare
ce ai face daca ar suna cineva la usa si cand ai deschide ai veea un cos, cu un bebe SAsuke in el ?
Reputație:
26
Aww ;o3 BeBe Sasuke mah? M-ai atins la inimioara ;o3 Deci l-as lua, evident, daah -.-'', si l-s creste ca pe my son ;x si uite asa Sasuke ar fi un baiat educat, cuminte, care adora fetele, iubeste animalele, e sensibil, si fragil, si al naibi de sexy <3
Ce ai face daca maine ai participa la Pariu cu Viata, si personajul tau ar trebui sa se sarute cu Akamaru, timp de 10 minute? =]]
Răspunsuri: 166
Reputație:
16
Zupi: 3.314 z
Akamaru , ehh dr fic pe Akamaru, 10 minute O.o, dar ce personaj mai joc si eu, in rol de caine, pisica, vaca? T_T, oricum m-as saruta ce sa fac acuma
ce ai face daca ai merge la un spectacol de modele masculine si ai vedea toti baiti din Naruto defiland pe acolo ? [ca tot vorbeam de sexy]
Răspunsuri: 303
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
17
Zupi: 6.180 z
M-as holba la ei salivand =p~ [ma rog, nu la toti ]. Si as spera sa vad macar un sarut intre Naruto si Sasuke , sau Garra si Itachi =p~
Next: Ce ai face daca Itachi ar veni la tine, spunandu-ti ca anime-ul si-a schimbat denumirea in "Naruto si barbati-n colanti" si ca v-a fi un anime cu homosexuali? [as vrea eu, mai putin numele ) ]
Răspunsuri: 1.019
Subiecte: 47
Data înregistrării: Mar 2011
Reputație:
222
Zupi: 9.468 z
Wow, si eu as vrea, numai daca s-ar numi altfel. Pai as incepe sa rad, bineinteles, chiar e ceva amuzant, apoi l-as ajuta cu numele si poate cu povestea propriu-zisa. Yaoi, baby \m/
Next: Ce ai face daca Naruto ti-ar rapi ursuletul de plus si ti-ar cere o rescumparare?
Răspunsuri: 303
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
17
Zupi: 6.180 z
In numele ursuletilor de plus, ce are el cu ursuletul meu :-l? Pe mine cine ma mai apara de perverisi daca nu mai e el ? I-as zice ca platesc recompensa, dar defapt o sa ma duc acolo si il voi ataca cu ce am eu mai puternic, daa, stii la ce ma refer , catelul meu Pufiiiii!!!
Next: Ce ai face daca Sakura te-ar obliga sa mananci o musca?
Reputație:
26
Sa o manance el primul =]] sau alta chestie, de ce sa o mananc ma vede pe mine amfibian sau reptila? =]] NU mananc muste [-] aha, nu, nu =]] Sa manancee eell melci ;3
Ce ai face daca maine la ora de romana ar veni ca prof Dei-kun ;> si in loc de limba asta urata, romana, ati face o ora de perversologie in care tu ai fi cobaiul? =]]
Răspunsuri: 796
Subiecte: 16
Reputație:
120
Zupi: 6.334 z
Ce onoare am Pai asa nu ma mai plictisesc de moarte la romana de adorm in fiecare ora ) Va fi interesant si nu pot refuza o oferta din partea acelui blond care e destul de dragut :]]
Ce ai face daca Itachi ar fi medicul tau si trebuie consulte?
|