Răspunsuri: 634
Subiecte: 50
Data înregistrării: Jul 2009
Reputație:
76
Zupi: 19.343 z
Nu ma intereseaza. Naruto ma scarbeste. Nu imi palce. E banal. Ca prin urmare o dau dracului pentru ca nici ea nu imi place.
Ce ai face daca Naruto s-ar arunca si toata droaia lui de prieteni intr-o cascada si s-ar lovi cu capul de stanci?
Răspunsuri: 69
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jan 2011
Reputație:
24
Zupi: 2.404 z
As trece nepasatoare, sincer. Nu imi pasa de ei, nu imi pasa de viata lor atata timp cat nu ma afecteaza pe mine cu nimic. Nici n-as suna ambulanta sa vina sa ii ia. M-as duce acasa sa dorm, sau sa fac ceva interesant xD.
Ce ai face daca Naruto si-ar face un Video Blog pe Youtube si te-ar obliga sa te uiti ca daca nu te impusca? .
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.
Răspunsuri: 262
Subiecte: 27
Data înregistrării: Jan 2009
Reputație:
17
Zupi: 42.077 z
M-as uita. Pentru fete: Ce ai face daca personajul tau favorit din naruto te-ar scoate la o intalnire si si-ar face 10 clone ce sa stea pe langa tine mai mereu?
Pentru baieti: Ce ai face de ai vedea-o pe Tunade goala in forma ei de baba?
Răspunsuri: 69
Subiecte: 1
Reputație:
24
Zupi: 2.404 z
Well, i-as multumi dar sincer as avea nevoie si de ceva timp singura, asa ca nu prea mi-ar conveni sa am clonele unui tip cu mine mereu! Oricat de mult mi-ar placea de el sincer nu vreau sa il vad in fiecare minut.
Next: Ce ai face daca te-ai trezi cu Pein sub pat, spunandu-ti sa il aperi de bau-bau? O.O
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.
Răspunsuri: 279
Subiecte: 7
Data înregistrării: Jul 2011
Reputație:
26
Zupi: 6.439 z
Awww, ii e flica de Bau Bau? O sa mor de ras, pun pariu ca o sa cad din pat, o sa ma tavalesc pe jos de ras apoi il scot din camera mea si il trimit in cotet cu cateaua, il apara ea
Ce ai face daca Dei-kun [oh Geez =p~] te-ar pune sa te dezbraci...nud vorbesc
Răspunsuri: 13
Subiecte: 2
Data înregistrării: Aug 2011
Reputație:
2
Zupi: 581 z
Ohooo! Deideiutule, ce-i cu nesimtirea asta pe tine? Jap o palma! (e dragut, dar na)
Asta e tare de tot:
Ce-ai face daca ai da pur si simplu drumul la stiri si ar aparea Madara si Hashirama (daca nu stiti cine e tipu' dati pe Goagal) sarutandu-se? LOL
Reputație:
26
O.o OMFG! Yaoi Stuff? Ohh Deci cred ca as saliva si as da zoommm, deci ador baietii care se saruta, pur si simplu , yaoi it's hot, this or nothing ..
Ce ai face daca Ino ar fi in pat cu tine, voi amandoua nud, tu beata cu o durere de cap, si ea te-ar pipai?
Răspunsuri: 59
Subiecte: 8
Data înregistrării: May 2011
Reputație:
8
Zupi: 842 z
Um , yuri ? o,O nu mersi , nu prea le am cu lesbiencele , mai bine zis yaoi , yeah french yaoi kiss - desu . um , revednind la intrebarea ta ^^ , as ademni`o si incep sa o trag de coama aia a ei nepieptanata si paduchioasa pana cand urla de durere si o arunc afara pe geam sa se minune lumea de trasaturile ei . Ma rog , a mele`s mult mai NATURALe , ce modesta sunt , stiu .
Soo ... ce ai face daca il vei avea pe Deidara ca coleg de clasa si in acelasi timp de banca , voi aflandu`va in ultima banca feriti de privirile rautacioase ale profilor si profelor , inar in timpul orelor el sa incepa sa te pipaie everywhere ?
[center]
Listen true music xD
Smoke the life ,
Cuz` life smoke you. xD[/center]
Reputație:
26
Intai, numarul pagini e 69 O.o Deci acum mi-am dat seama, numarul asta, febletea mea perversa . Asa revenind, cred ca as intra si eu in jocul lui, de ce nu? Da desigur, nu o fac acolo , ne jukam si noii maai putin, ca suntem copilasi, sa mai astepte cativa ani si ma joc si de-a devaratelea
Ce ai face daca Choji ar intra peste tine, in vestiarul fetelor cand tu nu ma ai pe tine bluza si nici pe dedesupt sutien?
Răspunsuri: 796
Subiecte: 16
Reputație:
120
Zupi: 6.334 z
Karate cu el, va deveni sacu meu de box. Cum indrazneste sau nu a auzit de bataia la usa? Nesimtitu, sa vedeti ce repede slabeste omu ve-ti sta la coada pentru o intalnire si asta multumita mie.
Next: Ce ai face daca Pein ar veni la tine la usa la ora 00:00 beat de nu stie pe ce planeta se afla si ar incepe sa te saruta si parintii tai ar fi acasa logic?
|