Răspunsuri: 62
Subiecte: 4
Data înregistrării: Jul 2010
Reputație:
22
Zupi: 1.062 z
grrrr Lee Hongki e pur si simplu adorabil,a fost preferatul meu din drama You're Beautiful si mereu am crezut ca vocea lui e perfecta ^^ si ceilalti tipi din trupa sunt foarte draguti,dar Lee Hongki
melodia e foarte buna,am spus ca vocea e perfecta si chiar nu conteaza ca e live,defapt,e chiar mai bine,performantele lui pe scena sunt foarte bune
nota 10
next
C.N. Blue - I'm a loner
Răspunsuri: 821
Subiecte: 50
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
301
Zupi: 22.244 z
C.N. Blue - I'm a loner
Prima dată când ascult şi...îmi place! Îmi aminteşte de altă melodie, nu ştiu care, dar o să-mi dau eu seama. Azi o ascult, mâine nu mă mai pot opri, iar poimâine realizez că imi place. Chitara aia electrică e awesome xD. Uhmmm, trebuie să mai înşir şi alte motive pentru care melodia asta primeşte 8 de la mine? Nu...aşa credeam şi eu. ^^
Răspunsuri: 303
Subiecte: 19
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
1.160
Zupi: 8.775 z
Melodia asta nu am mai ascultat-o de ceva timp De ieri:]] Îmi place mult cum îi stă lui Minzy cu părul lung şi când spune " I'm so bad bad But i'm so god god " Chiar dacă sună aiurea >.> Îi stă bine lui CL frizată aşa şi vopsită blondă, dar cu suviţele alea Brunete zici că-i zebră :]] În general melodia îmi place, nu o ascult eu aşa de des, dar e pe placul meu pot spune. Singurul care nu-mi place este cum începe melodia şi cum îi stă lui Minzy cu părul prin în două codiţe
Next: 4Minute - Huh [ http://www.youtube.com/watch?v=kRbIZtUS2...re=related ]
Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
19-02-2011, 06:19 PM
(Ultima modificare: 19-02-2011, 06:20 PM {2} de Denny.)
Pfa. Alta melodie numa buna de dansat =p~ coreografia e faina rau de tot. Pentru o melodie cica hip hop e chiar faina o.o o ascult de cel putin 2 ori de pe zi. Introul alaturi de beast e genial [ stiu ca e alta melodie dar nu m-am putut abtine ]. Dupa versuri habar nu am de ce mi se pare o melodie dedicata anti fanilor . vocile lor imi plac in special partea unde canta maknae Sohyun . nota e 10 <3
Next:
Because I'm stupid - SS301
stiu ca e SS501 dar asta e sub grupul care canta.
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Ce pot sa zic?Vocea lui GD e...minunata si in duet cu CL e si mai bine.Nu am decat vorbe de lauda pentru melodia asta.Ritmul e...energic si,desi nu inteleg versurile,imi place cum suna.Wassap?Melodia are un mare si frumos si dragut 10 de la mine.
Next --> GD and T.O..P - High,high
Răspunsuri: 303
Subiecte: 19
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
1.160
Zupi: 8.775 z
O altă melodie pe care nu trebuie s`o ascult. Doamne, şi acum îmi amintesc cââât de mult îmi plăcea melodia asta, dar acum a cam scăzut din topul meu. Îmi place de TOP în videoclipul ăsta. Nu ştiu, pare mai relaxat, iar freza chiar îmi place . GD, normal că vocea lui e superbă, iar el e un adorabil, doar că de data asta nu`mi place cum e frizat x___x. Îmi place refrenul la nebunie, mai alea `` Fly Fly, Touch The Sky``.
Next : Super Junior - Sorry Sorry
Răspunsuri: 821
Subiecte: 50
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
301
Zupi: 22.244 z
Super Junior - Sorry Sorry
This makes me laugh, dunno why.
Refrenul e genial. Nu o să înţeleg niciodată ce zic, dar sună bine. Puţin cam prea 'compuerizate' vocile, but it's ok, atâta timp cât sună bine. Are 7 de la mine, m'a făcut să râd şi sună bine. xD
Next: GD&TOP - 뻑ì´ê°€ìš” (KNOCK OUT)
Xoxo, Ang.
Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
T.O.P. OPPA~! :]] Zece, zece, numai zece. :]] Imi place melodia, poate... "o ador". Vocile loc si versurile sunt tare amuzante. :]] GD e atat de cute cand canta refrenu' (sper ca refrenu' este cel bun - eh... nu trebuie sa intelegeti la ce ma refer :]]). T.O.P. este atat de... trece "bad boy"-ul *poc*, a cazut (ceva in genu' - eu si ideile mele inteligibile T_________T :]]). Deja am zis, zece, videoclipu' si vocile lor merita un premiu (mai ales versurile si vocile lor =]]). Deja v-am zapacit (;]]), deci eu pun in desfasurare melodia Song Love - Big Bang (eu iubesc melodia asta ;x ;x ;x *yeah... m-au innebunit vocile lor :]]*).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 410
Subiecte: 13
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
Da, frumoasa melodie. Am aflat de ea azi, am ascultat-o e chiar foarte frumoasa. N-am vazut inca versurile TT^TT! Au niste voci foarte frumoase, GD arata la fel de biiine! <33 Il ador? Neeah~ oare de ce? HYUNSEUNG E PE PRIMUL LOC, dar si el e bun =p~ .
Videoclipul e frumos, deci, zece .
Melodia are zece .
B2St-Back to You
[edit] trebuia cineva sa readuca topicul la viata
Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
Nota mea nu e alta decat 7. ^^ Nu prea imi place, nu ma atrage. Saptele e dat poate pentru voci... MV n-are, live nu vreau sa caut, iar alte elemente cum ar fi ritmul sau armonia vocii, ma las batute la ele. Pas. ^^ xd
Tony A - Top Star (ca tot dansam melodia asta pe strada o.O)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
|