23-03-2011, 07:25 PM
Nu cred ca se va supara colega mea avand in vedere ca data trecuta era cat peaci sa nu participam din cauza intarzierii ei ! Asa ca pot, pot, pot sa aduc sambata lucrarea ?
FA & FF Special April Fools Day
|
23-03-2011, 07:25 PM
Nu cred ca se va supara colega mea avand in vedere ca data trecuta era cat peaci sa nu participam din cauza intarzierii ei ! Asa ca pot, pot, pot sa aduc sambata lucrarea ?
24-03-2011, 12:52 PM
Eu nu ma supar.
[spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspam, al naibii pot prea scurt] xD Atata timp cat atuci lucrarea pana la urma, nu am nimic de zis.
Haya! Tema la art e deja data. O puteti gasi in sectiunea FF & FA!
Aici este:
27-03-2011, 01:43 PM
(23-03-2011, 06:55 PM)Mitch A scris: Pai pentru doritorii care vreau sa-si "descopere" lucrarea, eu am scris dupa anuntarea kistigatorului sa ma anunte daca vor sa le scriu numele la lucrarea facuta, so, nimeni nu a fost doritor>.< Da, imi amintesc, insa asa mi se pare normal, asa am vazut la toate concursurile pe care le-am urmarit - nu vorbesc neaparat de animezup, insa, daca vrei un exemplu de aici, la DOTM asa se procedeaza. Nu e ceva subinteles? ^^' Enfin, spor la desenat!
27-03-2011, 03:31 PM
Defapt...am trecut si eu la DOTM...la fine de concurs si chiar Mimisor intrebase daca e doritor cineva sa i sa se descopere lucrarea(pentru ca posibil atunci nu anunta:nush. Astfel cine doreste e liber sa-mi spuna, poate cineva avuse o lucrare nu prea reusita si stie ca poate face mai buna...dar na reusit. Desigur ca e evident, pentru userii ce n-au participat e evident...pentru concursanti nu.!
31-03-2011, 04:35 PM
Cand vor fi postate lucrarile? Adica cam pe ce data?
Sunt curioasa... foarte... si nerabdatoare.
[center]Timpul trece fara noi cu tot ce a fost
Ramane numai amintirea fara rost Eu te iubesc cum te-am iubit, tu m-ai uitat Din clipa in care...ai plecat. http://www.dailymotion.com/video/xcmsqp_...-me_webcam[/center] Atentie! Atentie! Atentie! Dragi useri, eu ma retrag (pe timpul in care-mi lipseste conexiunea asta) revin cum apare curentulXD....pai sa ma intorc la tema. Aveti un organizator temporar nou, as ruga pe FIC-eri sa-i transmita lucrarile ei, lui sSoph prin PM! Aceeasi rog si pe Desenatori, fiindca altfel nu poate incepe vottingul! Va rof Fic-eri dupa lucrare sa scrieti numele coechiierei la art, ca sa fie lui sSoph mai usor si cei de la art sa scrie numele coechipierilor de fic dupa linkul cu lucrarea...ms!!! Nu va faceti griji, sSoph poate conduce, ea va fi ghidata si de 2011', sper sa va impacati si sa va amintiti de mine! Zbye Zuppy, ne vedem kind apar baniiXD
31-03-2011, 11:10 PM
Mitch a zis să postez! Ca să ştiţi cui să trimiteţi. So.. :p
Eu doar le postez, nimic special. Good luck everybody. ^ ^
02-04-2011, 11:27 AM
As vrea sa ma inscriu, daca se mai poate, cu Dya (Riri - nick vechi/ 2 P M - nick nou). Va veni asa:
Eu cu fanfiction si ea cu fanart. O intrebare, daca tot stam asa aproape, ne putem ajutam cu sfaturi una pe cealalalta?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Votare FA & FF Special Fools Day | 8 | 7.983 |
13-04-2011, 07:37 PM Ultimul răspuns: |
||
FA & FF Valentines Special | 52 | 42.057 |
12-03-2011, 11:37 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |