04-03-2011, 02:58 PM
E film Bollywood ?
Ştiu că ei aveau titluri cu/despre elefanţi.
Ştiu că ei aveau titluri cu/despre elefanţi.
I am a lying asshole and a troll.
Guess the movie
|
04-03-2011, 02:58 PM
E film Bollywood ?
Ştiu că ei aveau titluri cu/despre elefanţi. I am a lying asshole and a troll.
04-03-2011, 03:59 PM
Nope, not at all, I don't watch such crap
Hint: Jodie Foster probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
04-03-2011, 04:34 PM
Nu e neapărt să te uiţi la porcării.
Nici mie nu-mi place seria "Big Tits at Work", dar totuşi am postat o imagine. O să google-esc eu nişte informaţii mai târziu, fiindcă mă cam grăbesc. Doar am trecut să mai fiu off-topic. Asta doar dacă nu are cineva viteza netului mai mare I am a lying asshole and a troll.
04-03-2011, 04:48 PM
Imi parea cunoscuta imaginea si daca joaca in acest film Jodie Foster, stiu sau poate sunt pe aproape cu ghicirea. E Anna and the King
04-03-2011, 05:26 PM
Da, e Anna and the King cu Jodie Foster si Chow-Yung Fat din 1999
Neways, post screen. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
04-03-2011, 05:49 PM
Next screen: http://img6.imageshack.us/img6/2416/bluetl.jpg
Hint: Action | Sci-Fi | Thriller Serket Hetyt^^ edit: nu e e Blade Runner hint: actrita principala avea parul roscat.
04-03-2011, 06:17 PM
Sa fie Blade Runner?
Nu-mi aduc aminte ultimul film SF vazut (in afara de I, Robot) probabil n-ai primit niciodata
04-03-2011, 08:48 PM
S-au făcut filme după cărţile lui Asimov ?!
Nu am auzit niciodată. Filmul e cumva Skyline ? I am a lying asshole and a troll.
04-03-2011, 08:57 PM
Da, s-a facut film dupa I, robot din ciclul robotilor.
Quite new, starring Will Smith, and it's been decent actually. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Guess the book | 163 | 76.558 |
06-09-2012, 04:08 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |