Răspunsuri: 872
Subiecte: 54
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
149
Zupi: 86.672 z
Ah...Dalorius Parca ai pus expre intrebarea asta ca sa nu raspunda nimeni Poi ce as face... L-as lua la rost pe Seby-chan(cu greu...poate chiar fortata) si l-as convinge sa ma lase in pace
Next: Cfd Seby-chan tiar face o dedicatie gen: " oooo mo amore...vino la mine ,ca daca nu! vin eu la tine.... Te'aspero cu-o sarutare si cu o floare.... una mare uai" Sau ceva de genu
Ce dragut ar fi din partea lui, whai, nici nu am cuvinte.
Kamy-sama, cred ca...ca...nu stiu ce sa cred dar, DAR nu cred ca Sebas-chan ar fi in stare sa behaie asa, dupa cum ai descris tu, asa se numeste. Dar nu stiu ce as face, probabil doar i-as intoarce spatele.
Next: Ce ai face daca ai afla ca mama ta a fost amanta lui Claude si in acest moment el e amantul tau, retine, amantul.
Reputație:
149
As incepe sa rad in hohote (fals) si apoi as spune:
-O dude! Good joke
Iar daca el ar spune ca nu a fost o gluma as spune:
-Wtf! You Kill me :dead:
Next: Cfd ai afla ca Alois e fiul tau iar tripleti frati tai?
Pai as stii daca Alois ar fi fiul meu pentru ca, ei bine pentru ca eu l-as naste.
Dar tripletii? Huh, chiar mi-ar placea sa am asa frati. Draguti si puternici si mai presus, identici. M-as bucura.
Next: Ce ai face daca Ciel ti-ar lovi masina, un BMW ?
Reputație:
149
Daca e Bmw doar l-as injura printe dinti...dar daca ar fi vre-o masina de pe vremea cand ma incaltam cu caciula....I-as lipi una de ar spune in loc de pompa, "fomfa" |
Next: Cfd Alois te-ar pune sa te dezbraci in fata lui?
nu m-as dezbraca, nimic mai simplu. Nu m-as dezbraca nici daca in locul lui Alois ai fi pus Sebas-chan, asta asa e. So, poate sa 'ma puna' cat vrea, nu o fac.
Next: Ce ai face daca FinnY ar veni sarind la tine si ti-ar spune ca ti-a bagat informatiile personale pe un site de matrimoniale pentru ca ii era mila ca nu ai pe nimeni langa tine?
Reputație:
149
As ramane perplex Adica Seby-chan (dragutzul de seby :->....) nu simte nimic pentru mine ( Nu e posibil!!! L-as lasa in pace si as fugi la Seby...:->
Next: Cfd Miss Red ti-ar spune ca ar vrea sa devii noua ei protectoare ?
Moa? Je? Watashi wa? Me? Eu?
Nu, mersi. Zic nu la multe azi dar chiar nu. Plus de asta, e prea rosie pentru mine. Rosu e o culoare foarte frumoasa dar ce e prea mult strica.
Next: Ce ai face daca ai primi o palma de la Meirin?
Reputație:
149
Ias da si eu una inapoi, cu dobanda cu tot, sa nu se supere
Next: Cfd Grell-chan ti-ar spune ca te iubeste? Si ti-ar da si un buchet de trandafiri rosii
As mirosii trandafirii si...i-as multumi frumos, dar as spune ca nu simt la fel pentru el, poate doar...pasiune
I-as explica in totalitate cum ma simt si l-as ruga sa ma inteleaga.
Next: Ce ai face daca Seby te-ar lega cu catuse de pat si l-ar pune pe Pluto sa te...sa se joace cu tine?
|