09-01-2011, 08:02 PM
As refuza politicos....
Ce ai face daca Sasuke te-ar rapi?
Ce ai face daca Sasuke te-ar rapi?
Ce ai face daca.....
|
09-01-2011, 08:05 PM
I-as da un pumn in gura ...
Next : Ce ai face daca Itachi s-ar purta de parca te place in secret ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
09-01-2011, 08:18 PM
As incerca sa vad ce vrea defapt.Adica nu prea il vad pe Itachi indragostindu-se de cineva.Sau daca chiar ma place m-as purta corespunzator.El e unul din personajele mele preferate asa ca nu as avea nimic impotriva.
Ce ai face daca Sasuke ar da buzna in camera ta la 2 noaptea imbracat in pijamale de bebelus si ar incepe planga la umarul tau pentru ca a visat ceva urat?
09-01-2011, 08:23 PM
Ahh, l'as consola si asi zice sa doarma langa mine, dar nu cred ca ar face asa ceva
Ce ai face daca Tsunade ar trage un vant la nasul tau?
09-01-2011, 08:25 PM
As omori-o din bataie
Cfd Sasuke ar vrea sa....sa....sa te sarute [lipsa de inspiratie]
09-01-2011, 08:27 PM
I-as lipi o palma cat sa ma tina minte adica cine se crede ? Nu as avea loc de egoul lui urias daca ar fi sa fie ceva insa nu se va intampla
Next : Ce ai face daca Lee ar veni la tine cu un buchet de papadi ca sa iti ceara o intalnire ? [ lipsa de inspiratie ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
09-01-2011, 08:27 PM
ai uitat sa pui continuarea, la intrebarea anterioara, ahh, i'asi lua-o inainte si i'asi da un sarut dulce si pasional b-)
cf daca Sasori ti-ar darui o papusa care sa semene cu tine?
09-01-2011, 08:32 PM
Defapt am pus continuarea ) L-as invia logic ... orice pentru el :X
Next : Ce ai face daca Tsunade te-ar ruga sa ii platesti datoriile ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Is something about change !!! |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 52.652 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
9 Vizitator(i) |