09-01-2011, 06:57 PM
)))))))))))))) Se stie Poi bineinteles ca as accepta Adica Hello Doar e febletea mea Thx for question xD
Cfd Pein te-ar omori si dupa te-ar invia?
Ce ai face daca.....
|
09-01-2011, 06:57 PM
)))))))))))))) Se stie Poi bineinteles ca as accepta Adica Hello Doar e febletea mea Thx for question xD
09-01-2011, 07:35 PM
Um ... Nu stiu probabil m-as razbuna sau ceva . L-as chinui si eu o vreme si dupa mi-as continua viata . Nah
Next : Ce ai face daca Sarutobi ar incerca sa te violeze ? [ OMG ! inspiratia meaaa ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
09-01-2011, 07:42 PM
Puu Doamne, sa-l chinuie dracusorii, l'asi omora b-)
Cf daca Deidara ar vrea sa te faca a lui?
09-01-2011, 07:45 PM
Uuuu O__O l'as ubii atata timp cat nu face nimic cu limba aia din mana ))
Next: Cfd Yondaime ar fi bona ta? ( ce mai intrebare.. )
09-01-2011, 07:51 PM
Aaaa, pai i'asi comanda sa ma ajute la teme, sa ma faca sa rad
Cf daca orochimaru ar vrea sa fii ucenicul(ucenica) lui?
09-01-2011, 07:51 PM
Pai nimic pentru ca nu vreau adica daca incearca sa ma i-a cu forta l-as omori .. e logik
Next : Ne ai face daca Shino ti-ar oferi drept cadou de ziua ta o enciclopedie despre gandaci ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
09-01-2011, 07:57 PM
O_O pai ce s-a fac..mor ) si apoi ma duc sa il bantui in fiecare noapte pana moare de frica )
Next: ce ai face daca gaara te-ar imbraca intr-un pampers? ))
09-01-2011, 07:59 PM
L'as ucide asta'i clar
Cf daca Itachi ar veni la tine cu un buchet de trandafiri?
09-01-2011, 08:00 PM
Ah ce frumooos :X I-as multumi si l-as saruta de 1000 de ori :X
Next : Ce ai face daca Shikamaru te-ar invita la Balul Indragostitilor ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Is something about change !!! |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 52.941 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
19 Vizitator(i) |