26-09-2010, 03:19 PM
Sper că doar titlul nu e original în acest topic...
Deci, decât să o mai lungesc, vă prezint GENIALITĂŢILE mele.
Parliament - Strasbourg.
Candle - Cred că în Notre Dame, Strasbourg.
Time and tide wait for no man
In Memoriam - De fapt, este un citat. Despre Dunăre. Pentru că eram la Izvoarele Dunării când am făcut poza. Yeah.
Busy - Destul de veche. Şi semnătura. Pe atunci mă semnam cu un amărât de "Emi" care se putea şterge cât ai zice peşte de pe border. LOL.
Atât pentru azi. Poate o să mai revin cu unele mai vechi. Depinde de câţi fani îmi fac.
Unele au watermark, altele nu. Nişte cunoştinţe aveau prostul obicei de a-şi face un folder "Original Photography by me" pe haifaiv sau facebook, îmi ştergeau semnăturile şi puneau câteva poze de-ale mele acolo. :/ La câteva am uitat să fac şi versiune fără semnătură, şi de aia sunt aşa...
Sunt făcute cu un Fujifilm FinePix S5800 şi editate în Photoshop CS5.
P.S.: SOMEBODY TELL ME HOW TO GET RID OF THAT GODDAMNED NOISE!!! ;_;
Deci, decât să o mai lungesc, vă prezint GENIALITĂŢILE mele.
Parliament - Strasbourg.
Candle - Cred că în Notre Dame, Strasbourg.
Time and tide wait for no man
In Memoriam - De fapt, este un citat. Despre Dunăre. Pentru că eram la Izvoarele Dunării când am făcut poza. Yeah.
Busy - Destul de veche. Şi semnătura. Pe atunci mă semnam cu un amărât de "Emi" care se putea şterge cât ai zice peşte de pe border. LOL.
Atât pentru azi. Poate o să mai revin cu unele mai vechi. Depinde de câţi fani îmi fac.
Unele au watermark, altele nu. Nişte cunoştinţe aveau prostul obicei de a-şi face un folder "Original Photography by me" pe haifaiv sau facebook, îmi ştergeau semnăturile şi puneau câteva poze de-ale mele acolo. :/ La câteva am uitat să fac şi versiune fără semnătură, şi de aia sunt aşa...
Sunt făcute cu un Fujifilm FinePix S5800 şi editate în Photoshop CS5.
P.S.: SOMEBODY TELL ME HOW TO GET RID OF THAT GODDAMNED NOISE!!! ;_;