09-06-2010, 08:52 PM
Păăăi, eu acum ascult melodia celor de la Skillet - Whispers in the dark . Gosh!. Iubesc melodia asta : )). Are un ritm aşa de mişto, şi versurile sunt superbe.
Ce Asculti acum?
|
09-06-2010, 09:36 PM
Nightwish- Amaranth
Pai~ . . . pur si simplu ador melodia asta:X En fin, cert este ca ador Nightwish, sunt super tari Iar melodia asta este bestiala, iar videoclipul la fel
10-06-2010, 12:32 AM
Manga - We could be the same.
Melodia Turciei de la Eurovision. E super melodia, practic am devenit obsedat de ea. E super . Versuri super, negativ si mai super. Pacat ca a luat doar locul 2, eu zic ca merita locul 1. So sacrifice yourself, and let me have what's left. I know that I can find the fire in your eyes. I'm going all the way, get away, please.
10-06-2010, 09:38 PM
Acum ascult geniala melodie Slayer - cult.Pur şi simplu astă-seară am avut chef de Slayer în continuu.
"Religion is hate Religion is fear Religion is war Religion is rape Religion is obscure Religion is a whore"
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
11-06-2010, 10:34 AM
In momentu' asta ascult "Black Eyed Peas - Lets get it started".
Am descoperit acum... vreo saptamana ca o am in calculator. Cine stie de cand statea pe-acolo... Oricum, imi place. In ultimul timp ascult muuult Black Eyed Peas. Ciudat, venind din partea mea...
[center][/center]
12-06-2010, 03:52 PM
Blue Sky Beats - She's That Melody In My Head
si cat de mare trebuie sa fie mesajul?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
12-06-2010, 11:58 PM
In momentul acesta ascult melodia de la Flyleaf - Sorrow . Wow ! Vocalista are o voce prea tare o_o Superba , pot spune . O ascult in prostie , de vreo patru zile xD Am facut o pauza cam de vreo doua luni , iar acum m-am apucat din nou de ea =]] Melodia ma relaxeaza , chiar daca nu e lenta =]] Imi plac mult versurile , parca transmit un mesaj , iar videoclipul ... prea genial o_o Foarte bine gandit . -> Click xD
Tipa este atat de draguta , frumoasa pot spune . Ii ador machiajul , iar parul ei ... atat de perfect xD Ma atrage intr-un fel stilul ei , mai ales cel vestimentar . Prea cool o_o Chiar o admir , nota 10 din partea mea =]] My idol <3 Sorrow lasts through this night I'll take this piece of you And hold for all eternity For just one second I felt whole As you flew right through me My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that ! Shake, shake that booty for Beckha !
13-06-2010, 12:01 AM
Eminem - W.T.P. De pe Recovery. Imi place mult la 2:45 (cu vocea aia dubla).
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
14-06-2010, 10:07 PM
Acuşica, ascult iar Skillet, lol. Oare devin obsedată ? Anywaiz. Melodia Comatose. Mi se pare mişto, plus că are oarecum tente de scremo, sau este doar vocea solistului răguşită . Mi-aş dori să nu mă fi gândit că poate poate este de la prea mult fumat
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
[split] Ce asculti acum? v.3 | 0 | 2.962 |
03-07-2012, 07:56 PM Ultimul răspuns: |
||
Ce asculti acum ? v.2 | 771 | 326.703 |
06-12-2011, 08:51 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
3 Vizitator(i) |