27-02-2010, 11:14 PM
Deci c) este
Qe cine omoara Sakura din Akatsuki?
a) Sasori
b)Itachi
C)Deidara
Qe cine omoara Sakura din Akatsuki?
a) Sasori
b)Itachi
C)Deidara
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
Test
|
27-02-2010, 11:14 PM
Deci c) este
Qe cine omoara Sakura din Akatsuki? a) Sasori b)Itachi C)Deidara
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
23-03-2010, 08:48 PM
Qoute:Pe cine omoara Sakura din Akatsuki?
a) Sasori b)Itachi c)Deidara a) sasori Next : Probabil a mai fost : De catre cine este omorat Jiraiya? a)Itachi b)Orrochimaru c)Pein d)Kisame ____________________________________________________ [center]~Muzica, Moda, Totul Despre LOVE & SEX Seara de Seara , la cel mai Tare Chef!! Nici nu am belele, de parinti in cot ma doare, Vara asta-i cea mai tare si distractia e-n Floare!~ ~ And I bet that I can make you believe In Love and Sex and Magic So let me drive my body around you I bet you know what I mean Cause you know that I can make you believe In Love and Sex and Magic ~ [/center]
"If I died in your arms
Would you then give me your love Would you tell me that you need me and that I was the one Now there's nothing I can say to you To make you feel the same way too When you walk away I just want to die And I try not to break down and cry"
28-03-2010, 04:34 PM
The answer is "c", Pain.
Next: Cum i se mai spune lui Kakashi? a)Sperietoare b)Colt Alb c)Dinte d)Copiator P.S.: SUNT DOUA VARIANTE CORECTE!GASITI-LE PE AMANDOUA.
[center][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]
28-03-2010, 08:39 PM
Raspunsul e categoric d)
daca mai e vreo varianta nu stiu Next: Cine a sigilat vulpea cu 9 cozi in corpul lui Naruto? a)Tsunade b)Orocimaru c)Yondaime d)Kushina I'm an angel from heaven who lives in hell. My life is so empty I want to go far away from here But I can't Because he is here I want to go in a diffrent place But I can't live them alone Especially she is so weak That thing make me Want to protect her. , chibi-ul lui anaid_angel
28-03-2010, 09:29 PM
Well..
c)Yondaime. Next: Cine a fost iubitul lui Tsunade? a)Jiraiya b) Tobirama Senju c)Dan d)Orochimaru
20-05-2010, 08:52 PM
a) intr-o padure
Care este arma de temut a lui Pain: a) Sharingan b) Ninjutsu c) Rinnegan d) Niciuna din cele de mai sus
25-05-2010, 09:09 PM
Care este arma de temut a lui Pain:
a) Sharingan b) Ninjutsu c) Rinnegan d) Niciuna din cele de mai sus din cate stiu eu c) Rinnegan nu m-am mai uitat de mult la Naruto...sper ca nu gresesc Q:Care e numele tatalui lui Kakashi Hatake? a) Minato b) Obito c) Shikaku d) Sakumo
04-06-2010, 03:40 PM
Q:Care e numele tatalui lui Kakashi Hatake?
a) Minato b) Obito c) Shikaku d) Sakumo A: d) Sakumo(m-am uitat pe narutopedia) Next: Cine a ordonat uciderea clanului Uchiha( si dupa ce Sasuke il omoara pe Itachi, cine este urmatoarea tinta?): a)Kakashi b)Tsunade c)DanzÅ d)Jiraya
04-06-2010, 04:52 PM
Cine a ordonat uciderea clanului Uchiha( si dupa ce Sasuke il omoara pe Itachi, cine este urmatoarea tinta?):
a)Kakashi b)Tsunade c)DanzÅ d)Jiraya Raspuns corect: DanzÅ Next: Cine l,a omorat pe Pein? a)Jiraya b)Sasuke c)Naruto d)Orocimaru punct.
|
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |