Răspunsuri: 46
Subiecte: 1
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
50
Zupi: 1.446 z
M-am nascut in Bucuresti acum 21 de ani ... am pierdut 2 ani prin Bucuresti oricum nu stiam nimic dup-aia m-am mutat la parintii lui tata in Techirghiol judetul Constanta ... iar acum locuiesc singur singurel in Constanta ... de 2 ani mai bine zis . Daca mai e cineva de la mare , sau vine la mare , poate sa dea un PM inainte , sunt o fire deschisa si-mi place sa-mi fac prieteni noi ... apropo daca prin absurd , desi mi-e greu sa cred , maine vine cineva in vama veche sa lase PM
[center] [/center]
[center]
[/center]
[center] [/center]
[center] [/center]
Răspunsuri: 1.943
Subiecte: 126
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
824
Zupi: 30.743 z
Eu sunt de prin Cernavoda, judeţul Constanţa. Btw Sucre, vin la mare vara asta la Constanţa so, da eu voi apărea pe acolo şi nu numai eu. Toţi care mergeţi la mare vara asta poate mă anunţaţi. Poate ne întâlnim undeva cu toţii, ar fi nice sincer.
De abia aştept să mă bălăcesc prin apă. Dacă locuiam în Constanţa direct, fugeam de la ora de franceză şi mă duceam să înot
-
Răspunsuri: 542
Subiecte: 35
Data înregistrării: Dec 2009
Reputație:
227
Zupi: 10.761 z
Mda, neaţa' .
Eu sunt din minunata şi preafrumoasă capitală a României , aka Bucureşti. Nu-mi place oraşu ăsta, da' n-am ce face, trăiesc în el.
Well, mai e cineva din Bucureşti? [ mda' , ştiu că sunteţi mulţi ] .
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.
Răspunsuri: 280
Subiecte: 16
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
811
Zupi: 4.240 z
Sadic_Soul, in sfarsit cineva din zona mea ...ma rog eu sunt din alt oras, cel mai plictisitor oras, cred si anume Gaesti... Nu ma astept ca cineva sa fi auzit de el si nu ma mira faptul . Gaesti... are magazine frumoase, iar asta este tot ce-mi place la el, in rest... .
As fi vrut sa fiu din Bucuresti, avand in vedere ca majoritatea sunteti de acolo.
Ce sa va mai spun despre Gaesti [plus ca are si nume nasol ], poi nimic, cam asta a fost tot...
Răspunsuri: 200
Subiecte: 15
Data înregistrării: Oct 2008
Reputație:
231
Zupi: 1.546 z
Eu sunt din Ploiesti , nu e mare chestie , orasul nu e stralucit , dar sa zicem ca e destul de linistit fata de restul . Sunt destul de multumita de el , avand in vedere faptul ca e destul de aproape de capitala . Daca mai e cineva de pe aici , let's meet sometime soon .
Răspunsuri: 1.606
Subiecte: 204
Data înregistrării: Jul 2007
Reputație:
155
Zupi: 29.147 z
Heh, Ploiestiul e chiar prea linistit, nu se intampla nimic pe aici
Cel mai naspa e ca nu exista nici un parc in oras... nu prea ai ce sa faci daca vrei sa iesi.
Răspunsuri: 200
Subiecte: 15
Data înregistrării: Oct 2008
Reputație:
231
Zupi: 1.546 z
De aia sfarsesc cel mai des stand inchisa in casa T_T" . Come on , ar trebui sa avem si noi ceva de facut aici . Oriunde iesi , auzi numai muzica nenorocita (aka manele) data la maxim , ca stii , s-ar zice ca pana acum s-ar cunoaste faptul a s-au inventat castile , dar omenirea e destuuuul de in urma , mai ales in Romania . Oke , gata criza . Faza este ca e plictisitor T_T . Really , ai cateva alternative : cluburi (care numai cluburi normale nu sunt) , iesi in oras si te plictisesti prin mall-uri and stuff like that . Macar de ar fi vreo pista mai mare asa ceva de role , skate sau biciclete . Well , asta e ce sa-i faci . Banuiesc ca nici in alte locuri nu e chiar atat de stralucit . Dar daca imi aduc bine aminte , vorbeam ieri cu o prietena din Craiova si ei au avut cateva zile la rand sau ceva de genul asta teatru shakespearian , romani si koreeni , ieri fiind Hamlet . Deci frate , la noi n-ai sa vezi asa ceva vreodata so ... Pacat , mi-ar fi placut sa vad piesa aia de teatru .
Răspunsuri: 23
Subiecte: 1
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
4
Zupi: 464 z
Eu sunt din Timisoara si acum imi dau seama ca numai vreau prin Arad [ desi chiar mi-a placut acest oras ] dupa ce am facut azi o raita o orasului impreuna cu maica`mea Poi, exista acum si la noi verdeata in centru si o gramada de magazine, dar... evident, nimic nu se compara cu Complexul Studentesc Chiar mi-a lipsit si ma bucur ca azi am apucat sa mai vad ce mai e pe acolo. Ce imi place este ca orasul este viu atat ziua cat si noaptea;
Răspunsuri: 359
Subiecte: 16
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
290
Zupi: 7.874 z
Evident, singura de prin Braşov, I feel so lonely now. Aci am locuit toată viaţa şi chiar nu m-aş muta. Stau în centrul istoric, deci dacă veniţi pă aci să mă anunţaţi, să vă fac o tură
God, honestly, e cineva de pe forumul ăsta din Braşov? *shakes zup*
Răspunsuri: 342
Subiecte: 12
Data înregistrării: Feb 2008
Reputație:
299
Zupi: -7.592 z
05-05-2010, 12:17 PM
(Ultima modificare: 18-07-2018, 03:01 PM {2} de Nidryne.)
............................................................................................................
|