15-03-2009, 04:10 PM
Dar deodata Sakura simti o durere car ii strabatea I tot corpul.In ochii ei a aparut o stea cu 7 colturi.
-Keke genkkai? cum II se poate sa aiba ea asa ceva! se intreba argintiul.
Sasuke si Naruto inlemnisera,cand o vazusera pe rozalie prabusita la pamant.
Sasuke se indrepta cu sufletul la gura catre fata care acum era lesinata.
-Cum poate sa aiba Keke genkkai?intreba Kakashi alarmat.
-Sensei, ai auzit vreodata de clanul "Black stars"?intreba Sasuke.
-Ai spus cumva "Black stars"!se alarma argintiul.
-DuoIII pe Sakura acasa!cand se trezeste veniti aici!IV
Naruto a crezut caV e mai bine sa plece, asa ca merse acasa.
Sasuke o tinea strans in brate pe fata, un sentiment placut ii cuprinsese corpul.El stia ce e , o iubea. Acum tot ce isi dorea e ca ea sa isi revina cat mai repede.Pierdut in ganduribrunetulVI nu isi dau seama cand a ajuns acasa la rozalie. Batu la usa, dar se pare ca nu ra nimeni acasa. Se hotara sa sara la balconul camerei Sakurei. Ajuns in camera fetei, Sasuke o aseza pe pat si el sa pus in genunchi langa ea. VII
I - Sakura simtii o durere care-i strabatu tot corpul. Ai grija la timpurile verbelor si la tastare.
II - Cu litera mare "cum" ca te manac :))
III - Du-o pe Sakura!
IV - cate semne de exclamatie pui? " Du-o pe sakura acasa! Cand se trezeste veniti aici.
V - Crezu ca... Ai grija la timpurile verbelor ok?
VI - pierdut in ganduri ___ brunetul ( se lasa un space)
VII - S-a asezat in genunchi, nu s-a pus :)) Ai grija cum te exprimi.
well ti-am corectat jumatate de capitol.
1.Ai grija la tastare si incearca inainte sa postezi sa te mai uiti. O sa remarci ca ai mai multe greseli de tastare decat crezi. In legatura cu redactarea ( la estetica ) vreau sa spun ca ai imbunatatiri si chiar firul descrpitiv este in regula. ^^
2. Naratiunea este buna si nu am ce comenta in legatura cu dialogul. Dialogul este partea ta forte vad deoarece nu este sec si chiar este foarte bun. Totusi nu trebuie sa abuzezi de dialog si sa si mai descrii. cele trei moduri de expunere trebuie sa se imbine armonios in context. ( in text / framgment / fik etc . )
3. Estetica este buna, nu am ce comenta.
4.Ai grija la gramatica si la literatura. Lucreaza la tehnoredactare ( la greseli de tastare ) si redactare ( naratiune si descriere, deoarece la dialog te descurci minunat, parerea mea. )
ja ne` *run away* ._.'
-Keke genkkai? cum II se poate sa aiba ea asa ceva! se intreba argintiul.
Sasuke si Naruto inlemnisera,cand o vazusera pe rozalie prabusita la pamant.
Sasuke se indrepta cu sufletul la gura catre fata care acum era lesinata.
-Cum poate sa aiba Keke genkkai?intreba Kakashi alarmat.
-Sensei, ai auzit vreodata de clanul "Black stars"?intreba Sasuke.
-Ai spus cumva "Black stars"!se alarma argintiul.
-DuoIII pe Sakura acasa!cand se trezeste veniti aici!IV
Naruto a crezut caV e mai bine sa plece, asa ca merse acasa.
Sasuke o tinea strans in brate pe fata, un sentiment placut ii cuprinsese corpul.El stia ce e , o iubea. Acum tot ce isi dorea e ca ea sa isi revina cat mai repede.Pierdut in ganduribrunetulVI nu isi dau seama cand a ajuns acasa la rozalie. Batu la usa, dar se pare ca nu ra nimeni acasa. Se hotara sa sara la balconul camerei Sakurei. Ajuns in camera fetei, Sasuke o aseza pe pat si el sa pus in genunchi langa ea. VII
I - Sakura simtii o durere care-i strabatu tot corpul. Ai grija la timpurile verbelor si la tastare.
II - Cu litera mare "cum" ca te manac :))
III - Du-o pe Sakura!
IV - cate semne de exclamatie pui? " Du-o pe sakura acasa! Cand se trezeste veniti aici.
V - Crezu ca... Ai grija la timpurile verbelor ok?
VI - pierdut in ganduri ___ brunetul ( se lasa un space)
VII - S-a asezat in genunchi, nu s-a pus :)) Ai grija cum te exprimi.
well ti-am corectat jumatate de capitol.
1.Ai grija la tastare si incearca inainte sa postezi sa te mai uiti. O sa remarci ca ai mai multe greseli de tastare decat crezi. In legatura cu redactarea ( la estetica ) vreau sa spun ca ai imbunatatiri si chiar firul descrpitiv este in regula. ^^
2. Naratiunea este buna si nu am ce comenta in legatura cu dialogul. Dialogul este partea ta forte vad deoarece nu este sec si chiar este foarte bun. Totusi nu trebuie sa abuzezi de dialog si sa si mai descrii. cele trei moduri de expunere trebuie sa se imbine armonios in context. ( in text / framgment / fik etc . )
3. Estetica este buna, nu am ce comenta.
4.Ai grija la gramatica si la literatura. Lucreaza la tehnoredactare ( la greseli de tastare ) si redactare ( naratiune si descriere, deoarece la dialog te descurci minunat, parerea mea. )
ja ne` *run away* ._.'
-