Nume:Alexandra-Elena
Muzica:Rock,House,Dance,Punk,Metalic,Pop,cam orice inafara de manele si populara!
Animeu-ri favorite:Inuyasha,Full Metal Alchemist,Kiddy Grade,Naruto,Full Metal Panic,Detectivul Conan...
Hobby-uri:imi place sa desenez,sa inot,sa joc volei,sa cant,sa scriu poezii
Visez sa... :ajung intr-o zi sa cant la pian.ma fascineaza foar mult cantecele la pian,in special cele triste. [ nu sunt EMOO! ]
Culori preferate:negru,gri,roz,alb,mov,verde murdar,portocaliu
Flori preferate:orhideea,floarea de colt,trandafirul,crinul,narcisele,ghioceii,lacramioarele,bujorii
Filme preferate:hmmm...ador horror-urile:The last House on the left,drag me to hell,the eye etc...
INCANTATA DE CUNOSTINTA!
Răspunsuri: 118
Subiecte: 4
Data înregistrării: Aug 2010
Reputație:
41
Zupi: 4.171 z
(21-09-2010, 09:40 PM)sunshinegold21 A scris: Nume:Alexandra-Elena
Muzica:Rock,House,Dance,Punk,Metalic,Pop,cam orice inafara de manele si populara!
Animeu-ri favorite:Inuyasha,Full Metal Alchemist,Kiddy Grade,Naruto,Full Metal Panic,Detectivul Conan...
Visez sa... :ajung intr-o zi sa cant la pian.ma fascineaza foar mult cantecele la pian,in special cele triste. [ nu sunt EMOO! ]
Flori preferate:orhideea,floarea de colt,trandafirul,crinul,narcisele,ghioceii,lacramioarele,bujorii
Filme preferate:hmmm...ador horror-urile:The last House on the left,drag me to hell,the eye etc...
INCANTATA DE CUNOSTINTA!
voi copii o faceti intentionat? >.> topicurile nu costa, fa-ti unul al tau personal! nu scrie la altul
Răspunsuri: 398
Subiecte: 17
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
86
Zupi: 2.259 z
Citat:Nume:Alexandra-Elena
Animeu-ri favorite:Inuyasha,Full Metal Alchemist,Kiddy Grade,Naruto,Full Metal Panic,Detectivul Conan...4
INCANTATA DE CUNOSTINTA!
Ăăă, wtf?
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
Răspunsuri: 20
Subiecte: 3
Reputație:
8
Zupi: 263 z
bineee...ai....venit printre...noiii....sper sa-ti faci mulllltiii prieteni si sa te distrezi............imi pare bine de cunostinta......... ....ai grija cu regurile sa le citesti da? .........si .....sper sa devenim prietene......cam atata am eu de ziss...... .....bye......
Prezentarile se fac in topicuri separate, nu in acelasi topic.
(08-08-2007, 09:37 PM)Grazy A scris: -NU va faceti prezentarea in topicul altui user
Răspunsuri: 133
Subiecte: 8
Reputație:
22
Zupi: 2.335 z
Citat:Muzica:Rock,House,Dance,Punk,Metalic,Pop,cam orice inafara de manele si populara!
OH RLY? Si ce trupe de punk asculti? Btw, buna treaba cu postatul prezentarii tale in alt topic*facedesk*. Oh and, Welcome ^^.
Răspunsuri: 1
Subiecte: 0
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
0
Zupi: 67 z
[font=Tahoma][size=xx-large]
nume:stefania
muzica;rock,dance,de toate in afara de populara manele si cantecelele la pian le urasc
anime-uri favorite:naruto,naruto shipuden,shugo chara,inuyasha,poveste cu fantome,si altele ca sunt o gramada
hobby:imi place sa cant,sa citesc mult,sa desenez,sa ies cu prietenii la mall etc.
visez sa....:cunosc o trupa di coreea
culori preferate:roz inchis,mov,negru,verde,maro si albastru
flori preferate:trandafirul negru,trandafirul albastru,papadia,narcisa si cam atat.
filme preferate:AVATAR,CELE DE ANIMATIE,HORROR:NEW MOON,NEW MOON 2,NEW MOON 3
PT CUNOSTIINTA VOASTRA SA STITI CA SUNT UM PIK DE EMO:p:d
Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
user 1
Mda. . . mai trebuia sa spui ca iti place si negrul curat ca aia era ca si cireasa pe tort .
Anyway .
Bun venit! Ai grija la reguli .
user 2
E ATAT DE COOL SA SCRII CU CAPS LOCK ?!!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 109
Subiecte: 5
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
10
Zupi: 1.675 z
De ce se prezinta 2,3 useri in topicul asta sau vad eu prost? O.O
Si da, de ce se scrie cu capslock? =_= e ca si cum "ai tipa" la persoana respectiva, chiar daca doar tastezi. Eu asa stiu nvm.
Bine ai venit, Alexandra.
Răspunsuri: 398
Subiecte: 17
Reputație:
86
Zupi: 2.259 z
(19-11-2010, 07:05 PM)cyber sex A scris: E ATAT DE COOL SA SCRII CU CAPS LOCK ?!! DAAA? SÄ‚ NE SIMÅ¢IM LIBEEERI!
Edit:
S**t. Am uitat de bun venit. Bun venit!
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
|