Răspunsuri: 767
Subiecte: 32
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
154
Zupi: 10.398 z
hmm...sa aleg intre frati?
Well...dintre Sasuke si Itachi cred ca il aleg pe Sasuke. El a fost favoritul meu de la inceputul seriei ( mai nou l-a inlocuit Kakashi :love: ). Imi place caracterul lui, sarcasmul cu care trateaza persoanele din jurul sau, calmul de care da dovada chiar si in situatiile"de criza" si raceala cu care trateaza problemele"minore".
E foarte puternic:perv:, imi plac ochii sai cu Sharingan, parul negru...Ma amuza de fiecare data cand se cearta cu Naruto si ii spune "baka"( :ha: ). M-a impresionat in special trecutul sau, i mean...sa iti fie omorata familia de catre propriul frate in care aveai incredere, pe care il iubeai si care, fiind mai mare trebuia sa constituie un model in viata e foarte dureros:eto:. Imi place ca vrea sa se razbune pe Itachi, ceea ce inseamna ca are inima si nu a uitat toata acea intamplare neplacuta:??.
Si Itachi e dragutz, puternic, calm ( ca fratele lui de-altfel ) dar are un maaaare minus pentru ce i-a facut lui Sasuke:?? . Mama Itachi cand te prind jur ca te joc in picioare :die:
Next: Kakashi vs. Guy sensei
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy