13-06-2010, 11:01 PM
neata neata.. eu sunt iulia. a.k.a Pandora's Box. Am *shaishpe ani* fara cateva luni. am aterizat si eu pe aici si observ ca nu ma descurc deloc pe aici *abia am gasit unde sa scriu asta >_> sunt un caz pierdut* deci.. cateva chestii despre mine:
animeuri preferate: Blue gender, Ergo Proxy, Paradise Kiss, Spiral, Read or die
"trupe" preferate: Red, Thousand Foot Krutch, Three days grace, Taylor Swift, Flesh Field, Porcelain and the tramps, Marilyn manson (cand am nervi).. si cateodata James Blunt.. cand ma apuca melancolia
hobbiuri.. well.. imi place sa scriu chestii.. imi place sa mananc! *da' nu's grasa. am aproape 40j de kile cu toate ca mananc TONE de mancare si junk-food >_> nu pricep..*
am un motan nebun.
nu-mi plac dulciurile.. decat ciocolata.
sunt scorpion.
sunt draguta si dulce doar cand am chef
si in final.. nu ma pricep la descrieri cam atat *da stiu.. reusesc sa fac o parere minunata despre mine*
animeuri preferate: Blue gender, Ergo Proxy, Paradise Kiss, Spiral, Read or die
"trupe" preferate: Red, Thousand Foot Krutch, Three days grace, Taylor Swift, Flesh Field, Porcelain and the tramps, Marilyn manson (cand am nervi).. si cateodata James Blunt.. cand ma apuca melancolia
hobbiuri.. well.. imi place sa scriu chestii.. imi place sa mananc! *da' nu's grasa. am aproape 40j de kile cu toate ca mananc TONE de mancare si junk-food >_> nu pricep..*
am un motan nebun.
nu-mi plac dulciurile.. decat ciocolata.
sunt scorpion.
sunt draguta si dulce doar cand am chef
si in final.. nu ma pricep la descrieri cam atat *da stiu.. reusesc sa fac o parere minunata despre mine*
miorlawww?..