02-08-2008, 11:20 AM
deci....buna sunt noua ...ma consider o fata de treaba ....aici as vrea sami fac prieteni noi ...imi place muzica , dansul .... si .... cam atat despre mine
buna!
|
02-08-2008, 11:20 AM
deci....buna sunt noua ...ma consider o fata de treaba ....aici as vrea sami fac prieteni noi ...imi place muzica , dansul .... si .... cam atat despre mine
02-08-2008, 12:27 PM
Buna bine ai venit
eu sunt ramona sper sa ne imprietenim iata intrebarile mele Cum te numesti? Cum ai aflat de forum? .Care sunt trupele tale preferate? .Care sunt anime-urile tale preferate? Atat. Ja ne!
03-08-2008, 04:25 PM
^ hell~oh?
Well ... welcome here, sper sa-ti faci multi prieteni printre care si eu o.O' Hmm nu cred ca am intrebari pentru ca mi-au cam luat-o altii inainte z.z Doar una O_O' ~ Asculti j-rock? @_@ Happy posting, have fun and see ya on the forum n_n
03-08-2008, 04:36 PM
salut si bun venit^^
intrebari..hmm.....am cateva 1. care a fost primul tau anime vazut ? 2. care e culoarea ta preferata ? 3. citesti manga ? daca da..care sunt manga-urile tale preferate ? 4. dar carti citesti ? care ti-a placut cel mai mult ? well...se vede ca am avut intrebari ^^ inca odata bun venit si o regula care mi-a soptito acum Naruto..il las pe el sa vorbeasca Hehe...distreaza-te !!! Credeti-ma ...e super sa te distrezi !! cam atat...ja ne si o sa astept raspunsurile ^^ J-ROCK Power! ----------------------------------------------------
03-08-2008, 05:40 PM
salut bine ia venit,cateva intrbari,
anime-ul preferat? personajul din anime? nume? ani? de unde esti? citesti manga? in rest,simtete k acasa
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you Gets you stronger! Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination... Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu Bancuri,glume,avem de toate !!!
06-08-2008, 08:11 PM
:d pai .... nam prea mai intrat aici.... asa ca..... revin cu nijte raspunsuri..... am multe ....
1.ma numesc claudia 2.am aflat de la o prietena 3.trupele mele preferate sunt: poi.... un cantaretz andreea balan... andra , nelly furtado ,akon ... si muzica japoneza 4.animeurile mele preferate sunt kaleido star , hell girl ,etc .... 1.personajul anime preferat este may din kaleido star 1.regret sa dezamagesc pe unii dar numi place rock-ul 1.primul meu anime vazut a fost .... mi se pare ca.... naruto |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |