02-08-2009, 03:09 PM
hy^^ aniemzup-ul e asa d cute e cu adevarat prietenos^^numele meu e cristina[dar nu suport s ama strigi asa] am 14 ani sunt in brasov probabil in romania @-@'.......fac scoala d arte ador sa desenez^^:X:X:X:X sunt un fel d profa la manga-anime curs la centrul musashino^^ iubesc orike manga:X:X:X:X:X...sunt rockeritza uite hi5-ul meu http://lyoris-vampire.hi5.com am uitat "c"-ul cand a scris link-ul so...^^ ador sa-mi fac prieteni^^ fac orike pt a ajunge unde vreu^^ as vrea s aajung la nijikon la otaku la toate activitatile..da nu pot intotdeauna deci^^
ador yaoi :X:X:X:X cred c apreferatele mele printre primele in topu' meu sunt"gravitation' sukisyo" junjou romantica si okane ga nai restu sunt mai in jos^^
ador s afac cosplay deci dak vedeti la otaku sesiunea din 2010 o tipa cu parul luung si roz si o tipa cu paru scurt si albastru s astiti ca sunt eu si cu prietena mea facem cosplay sukisyo ....dak vrei sa n imprietenim...id-ul e scris la profilul meu so^^ cam atata despre min..
p.s you can call me Ly or...you can't call me
ador yaoi :X:X:X:X cred c apreferatele mele printre primele in topu' meu sunt"gravitation' sukisyo" junjou romantica si okane ga nai restu sunt mai in jos^^
ador s afac cosplay deci dak vedeti la otaku sesiunea din 2010 o tipa cu parul luung si roz si o tipa cu paru scurt si albastru s astiti ca sunt eu si cu prietena mea facem cosplay sukisyo ....dak vrei sa n imprietenim...id-ul e scris la profilul meu so^^ cam atata despre min..
p.s you can call me Ly or...you can't call me