10-03-2013, 02:53 PM
Hi!:*. Comentariu super intarziat , stiu , dar n-am mai trecut de mult pe aici din lipsa de timp. Multumesc pentru ca m-ai anuntat de next>:D<. A fost interesanta povestea cu verisoara lui , desi trista , cum a fost interesant si faptul ca a patit si el aproape acelasi lucru. Si-a amintit asta dupa ce s-a lovit de asfalt , banuiesc. Oricum , sunt sigura ca nu il omori , dar Camelia trebuie sa plateasca>:):D.
Greselile:
-"nu exista nici o usa"(nicio)
-"niste extraterestrii" , "nu exista extraterestrii rai"-in ambele cazuri se scrie "extraterestri".
-"pentru a ma obisnuii cu lumina"(obisnui)
-"aia a lui familia Weaslye"-am observat ca incerci sa creezi o exprimare cat mai informala , una a unui pustan , dar asta a sunat un pic ciudat. Cred ca s-ar fi vazut mai bine daca scriai "aia a familiei Weaslye". In vorbire sa zicem ca mai "evadeaza" expresii d'astea , dar in scriere se vede cam urat. "A lui" se foloseste cand apare un nume masculin dupa(a lui Mihai).
-"de aceasi parere"(aceeasi)
-"am talentul de a ma murdarii mereu"(murdari)
-"nu are ea nici un drept" , "Din nou nici un rezultat"- "niciun" in ambele cazuri.
-"dar nu reuseam de fel"(defel)-cand e sinonim cu "deloc" sau "nicidecum" se scrie legat.
-"Nu-ti aminte-ai asa"(aminteai)
-"Ash se aseaza deasupra mea"(asaza)-stiu ca suna ciudat , dar asa e corect.
In rest imi place cum povestesti , cum descrii , deci te astept cu next cat mai repede. Bye si spor la lucru!;)<3
Greselile:
-"nu exista nici o usa"(nicio)
-"niste extraterestrii" , "nu exista extraterestrii rai"-in ambele cazuri se scrie "extraterestri".
-"pentru a ma obisnuii cu lumina"(obisnui)
-"aia a lui familia Weaslye"-am observat ca incerci sa creezi o exprimare cat mai informala , una a unui pustan , dar asta a sunat un pic ciudat. Cred ca s-ar fi vazut mai bine daca scriai "aia a familiei Weaslye". In vorbire sa zicem ca mai "evadeaza" expresii d'astea , dar in scriere se vede cam urat. "A lui" se foloseste cand apare un nume masculin dupa(a lui Mihai).
-"de aceasi parere"(aceeasi)
-"am talentul de a ma murdarii mereu"(murdari)
-"nu are ea nici un drept" , "Din nou nici un rezultat"- "niciun" in ambele cazuri.
-"dar nu reuseam de fel"(defel)-cand e sinonim cu "deloc" sau "nicidecum" se scrie legat.
-"Nu-ti aminte-ai asa"(aminteai)
-"Ash se aseaza deasupra mea"(asaza)-stiu ca suna ciudat , dar asa e corect.
In rest imi place cum povestesti , cum descrii , deci te astept cu next cat mai repede. Bye si spor la lucru!;)<3