12-02-2012, 12:32 PM
Aw, ce fic frumusel! Deci imi place ideea, destul de draguta, dar nu-nteleg o chestie -ca-s grea de cap-: cum a fost implicat Austin in accident? Adica el era motociclistul? Sau cum? Asa, lasand asta de-o parte, mi se pare interesant faptul ca Austin o cunoaste pe mama lui Dylan si ma-ntreb ce-a continuat dupa ce merge Ash la Dylan acasa *si sa nu-mi spui ca n-o sa scrii scenele alea...*. Greseli nu sunt asa multe, cateva, la introducere mai bine puneai "Hei, Ash, iti mai amintesti ziua in care ne-am cunoscut?", fiindca pe-aici exista cazul Vocativ si se adauga niste virgulite . Am mai vazut acel "pisicut-o" si nu cred ca nu stiai ca se scrie "pisicuto", ce-i drept, multi suntem tentati sa scriem asa, dar fa diferenta, "o" nu e pronume, ci e articol, nu-i ceva gen "žda-o" . Si cam ai gresit pe la sfarsit, din neatentie, ai scris ca se-asaza cu pieptul pe capul lui si cred ca-i invers xD, cam atat ar fi. Bun, sper s-aduci next-ul curand fiindca-mi place mult acest fic, spor la scris si te-as ruga sa m-anunti cand vii cu nextul *hugs*.