03-01-2013, 03:29 PM
Hello! La multi ani!:*. Ma bucur ca ai adus in sfarsit un nou capitol si ca este mai lung:). Mi s-a parut interesanta faza cu relatii fizice mintale;)). Se pare ca ai avut grija de greselile tale , ca sunt de patru ori(aproape) mai multe ca data trecuta:
-"castaniul cobori jos si veni spre mine"-"cobori jos" este pleonasm. A cobori=a se da jos de undeva.
-"ca ochii sai albastri-cenusi, au inceput sa devina incet"(albastri-cenusii)-iar ai pus virgula intre subiect si predicat.
-"o culoare pe care o au ingeri"(ingerii)
-"cuvintele de foc a lui Gana"(ale lui Gana)
-"putand sa vad din nou ochii cenusi"(cenusii)
-"facandu-ma sa ii zambesc impacitor"(impaciuitor)-aici nu sunt sigura daca a fost o greseala de tastare sau gramaticala , dar am preferat s-o pun , pentru orice eventualitate.
-"eu am chicotit amuzat de nestinta lui"(nestiinta)
-"Ii explic, ca Ingeri Cazuti"(Ingerii)-daca aici ai incercat sa eviti cacofonia prin virgula , sa nu mai pui virgula data viitoare din cauza asta. Nu o eviti in niciun fel.
-"cand ne abandonam placeri interzise"(placerii)
-"dragoste cu oameni"(oamenii)
-"apropindu-si buzele de ale mele"(apropiindu-si)
-"Senzatile le vei simtit"(senzatiile)
-"ii raspund ambigu"(ambiguu)
-"apoi le desfac cu ajutorul limbi"(limbii)
-"fiind bucuros ca nu eram ca demoni aia"(demonii)
-"urmat de pantaloni albi"(pantalonii)
-"sarutandu-i putin bicepsi inca in formare"(bicepsii)
-"ii pun picioarele pe umeri mei"(umerii)
-"Mai trec o data prin fata oglinzi"(oglinzii)
Ai grija la "i" ca-i mananci si la virgule. Pui multe virgule si pe majoritatea nu prea le plasezi bine.
In schimb imi place mult cum inchei fiecare capitol , cu cate un gand de-al lui Nocte.
Deci te astept cu next. Ceau!>:D<
-"castaniul cobori jos si veni spre mine"-"cobori jos" este pleonasm. A cobori=a se da jos de undeva.
-"ca ochii sai albastri-cenusi, au inceput sa devina incet"(albastri-cenusii)-iar ai pus virgula intre subiect si predicat.
-"o culoare pe care o au ingeri"(ingerii)
-"cuvintele de foc a lui Gana"(ale lui Gana)
-"putand sa vad din nou ochii cenusi"(cenusii)
-"facandu-ma sa ii zambesc impacitor"(impaciuitor)-aici nu sunt sigura daca a fost o greseala de tastare sau gramaticala , dar am preferat s-o pun , pentru orice eventualitate.
-"eu am chicotit amuzat de nestinta lui"(nestiinta)
-"Ii explic, ca Ingeri Cazuti"(Ingerii)-daca aici ai incercat sa eviti cacofonia prin virgula , sa nu mai pui virgula data viitoare din cauza asta. Nu o eviti in niciun fel.
-"cand ne abandonam placeri interzise"(placerii)
-"dragoste cu oameni"(oamenii)
-"apropindu-si buzele de ale mele"(apropiindu-si)
-"Senzatile le vei simtit"(senzatiile)
-"ii raspund ambigu"(ambiguu)
-"apoi le desfac cu ajutorul limbi"(limbii)
-"fiind bucuros ca nu eram ca demoni aia"(demonii)
-"urmat de pantaloni albi"(pantalonii)
-"sarutandu-i putin bicepsi inca in formare"(bicepsii)
-"ii pun picioarele pe umeri mei"(umerii)
-"Mai trec o data prin fata oglinzi"(oglinzii)
Ai grija la "i" ca-i mananci si la virgule. Pui multe virgule si pe majoritatea nu prea le plasezi bine.
In schimb imi place mult cum inchei fiecare capitol , cu cate un gand de-al lui Nocte.
Deci te astept cu next. Ceau!>:D<