21-05-2011, 08:39 PM
Ce ma bucur ca ai continuat ficul, Manu te iubesc :x:X:X, imi place acest fic la nebunie. EU am inceput sa citesc inainte sa am cont, si mi-am dorit mereu sa las un com. , dar n-am avut cum ca ai inchis ficul, dar acum visul meu s-a realizat. Cat despre idee nu am ce sa spun, descrierea este frumoasa si plina de actiune, imi place drama care este acum. Este de apreciat ca nu incerci s-o inmoi pe Sakura, celelalte scriitoare ar spune ca "Sakura inca il iubesti pe Sasuke, chiar daca i-a facut rau" ( nu toate, dar cunosc cel putin trei), dar tu i-ai transformat dragostea in ura.
Sper ca urmatorul capitol o sa vina repede.
P.S.: Era sa uit.......Sakura este insarcinata?????? Cu cine oare? Poarte cu Sasuke, dar el o s-o creada? Cred ca se va simti prost, daca nu ar fi vandut-o acum ar fi fost sigur ca este copilul lui. Dar sigur este Sasuke tatal??????? Intrebari fara raspuns.
Sper ca urmatorul capitol o sa vina repede.
P.S.: Era sa uit.......Sakura este insarcinata?????? Cu cine oare? Poarte cu Sasuke, dar el o s-o creada? Cred ca se va simti prost, daca nu ar fi vandut-o acum ar fi fost sigur ca este copilul lui. Dar sigur este Sasuke tatal??????? Intrebari fara raspuns.