13-10-2010, 10:20 PM
^ Mai, aici poti posta orice creatie, indiferent in ce limba. Sunt foarte multi useri care inteleg foarte bine engleza si carora poate le-a placut ce a scris mittwoch aici. Nu poti sa spui tu ciuva in ce limba sa posteze, isi da si singur seama daca are cititori sau nu. Ea a scris asta in engleza si vrea sa o impartaseasca cu noi, nu o poate traduce ca se pierde intelesul. (nu-mi vine sa cred ca ai scris in engleza crezand ca mittwoch nu-i romanaca o_O)
Si daca tot sunt aici, sa spun cate ceva si despre creatia asta. N-am inteles titlul, dar banuiesc ca are legatura cu restul operei. Mi imi place foarte mult ce ai scris tu aici. N-am apucat sa citesc tot pentru ca pe langa faptul ca e destul de abstract mai e si in engleza si asta imi ingreuneaza cititul, mai ales la ora 22. Oricum e genul meu de lucrare, mereu mi-au placut povestile astea care nu pun accentul pe story-line, ci mai mult pe descriere, ganduri si sentimente. Te descuci foarte bine in engleza, mi-ar placea sa pot scrie asa ca tine. Desi inteleg toate cuvintele, eu n-as fi putut sa scriu asa de fain. Promit ca o sa citesc tot si o sa ma intorc.
Si daca tot sunt aici, sa spun cate ceva si despre creatia asta. N-am inteles titlul, dar banuiesc ca are legatura cu restul operei. Mi imi place foarte mult ce ai scris tu aici. N-am apucat sa citesc tot pentru ca pe langa faptul ca e destul de abstract mai e si in engleza si asta imi ingreuneaza cititul, mai ales la ora 22. Oricum e genul meu de lucrare, mereu mi-au placut povestile astea care nu pun accentul pe story-line, ci mai mult pe descriere, ganduri si sentimente. Te descuci foarte bine in engleza, mi-ar placea sa pot scrie asa ca tine. Desi inteleg toate cuvintele, eu n-as fi putut sa scriu asa de fain. Promit ca o sa citesc tot si o sa ma intorc.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine