20-03-2013, 07:45 PM
Cele mai "WTF" momente sunt acelea cand eu spun chestii tampite. But, ce m-a amuzat foarte tare si m-a lasat cu o fata "O.O" a fost replica sora-mii de acum doua zile.
Cum am obiceiul sa vorbesc singura, spun eu dintr-odata, mai mult in doi peri, fara sens, "Cred...". Si aia mica de colo: NU, CA TU NU CREZI IN DUMNEZEU! Eu: O.O"
Si azi s-a mai intamplat ceva. O colega venise cu niste stickere din alea colorate la scoala. O alta colega luase doua dintre ele si incerca sa si le puna pe pleoape ca si farduri - am preferat sa cred ca face asta din lipsa de ocupatie sau din nevoie de atentie, nu din propria intiativa. -.-" Si le lipeste ea, se admira in oglinda apoi aud replica ce mi-a dat restart la creier: "Ah, ce urat! Chestiile astea imi opresc ochii! " Eu: O.O"
So, da, lumea e ciudata... -.-
Duminica stateam eu frumos si editam niste poze pentru o revista. Vad ca vibreaza telefonul, vreau sa raspund; numar necunoscut. Credeam ca e vreun tip de pe la agentii de publicitate * mi s-a mai intamplat * sau pe pe la martorii lui Iehova * astia erau sa imi intre in casa, daca nu aveam usa incuiata O.O *, dar nu. Raspund si era un tip.
Tipu' : Alo? Drujba? * sau cum naiba era porecla lu' ala. Eu ii voi spune "drujba", chiar daca imi suna mai mult a "ranga" * Ce faci, ma'?
Eu: Nu e "drujba"... O.O
Tipu' : Ce numar mi-ai dat, frate, ca e o tipa!
Eu:
Tipu' 2 * ca primu' s-a pierdut in fata mea * : Cum adica nu e "drujba"?!
Eu: O.O Nu e... Drujba sau Ranga, nici macar cutit de bucatarie. O.O
Tipu' 2: Cum asa?! Eu am scris numarul corect! E corect! Iti arat!?
Eu: Nu te enerva, omule... O.O * speriata, caci nu toata lumea are un prieten numit "drujba", no? *
Tipu' 2: Ah, bine... Atunci cum te cheama? Ca vad ca ai o voce frumoasa.
Eu: O.O Care e treaba ta?
Tipu' 2: Pai ai un accent dragut si nu stiu, care e numele tau?
Eu: Nu e treaba ta, omule. N-am drujbe, nici topoare si nici nu vreau sa vorbesc cu tine. Ai gresit numarul.
Tipu 2: Ah, atunci, bine. * pauza * Sa-i spui lu' Drujba ca l-am sunat.
Eu: O.O
Yeah, hell... -.- It was strange.
Cum am obiceiul sa vorbesc singura, spun eu dintr-odata, mai mult in doi peri, fara sens, "Cred...". Si aia mica de colo: NU, CA TU NU CREZI IN DUMNEZEU! Eu: O.O"
Si azi s-a mai intamplat ceva. O colega venise cu niste stickere din alea colorate la scoala. O alta colega luase doua dintre ele si incerca sa si le puna pe pleoape ca si farduri - am preferat sa cred ca face asta din lipsa de ocupatie sau din nevoie de atentie, nu din propria intiativa. -.-" Si le lipeste ea, se admira in oglinda apoi aud replica ce mi-a dat restart la creier: "Ah, ce urat! Chestiile astea imi opresc ochii! " Eu: O.O"
So, da, lumea e ciudata... -.-
Duminica stateam eu frumos si editam niste poze pentru o revista. Vad ca vibreaza telefonul, vreau sa raspund; numar necunoscut. Credeam ca e vreun tip de pe la agentii de publicitate * mi s-a mai intamplat * sau pe pe la martorii lui Iehova * astia erau sa imi intre in casa, daca nu aveam usa incuiata O.O *, dar nu. Raspund si era un tip.
Tipu' : Alo? Drujba? * sau cum naiba era porecla lu' ala. Eu ii voi spune "drujba", chiar daca imi suna mai mult a "ranga" * Ce faci, ma'?
Eu: Nu e "drujba"... O.O
Tipu' : Ce numar mi-ai dat, frate, ca e o tipa!
Eu:
Tipu' 2 * ca primu' s-a pierdut in fata mea * : Cum adica nu e "drujba"?!
Eu: O.O Nu e... Drujba sau Ranga, nici macar cutit de bucatarie. O.O
Tipu' 2: Cum asa?! Eu am scris numarul corect! E corect! Iti arat!?
Eu: Nu te enerva, omule... O.O * speriata, caci nu toata lumea are un prieten numit "drujba", no? *
Tipu' 2: Ah, bine... Atunci cum te cheama? Ca vad ca ai o voce frumoasa.
Eu: O.O Care e treaba ta?
Tipu' 2: Pai ai un accent dragut si nu stiu, care e numele tau?
Eu: Nu e treaba ta, omule. N-am drujbe, nici topoare si nici nu vreau sa vorbesc cu tine. Ai gresit numarul.
Tipu 2: Ah, atunci, bine. * pauza * Sa-i spui lu' Drujba ca l-am sunat.
Eu: O.O
Yeah, hell... -.- It was strange.
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you