Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vocea Inimii

Din episodul anterior:
"Ce inseamna iubirea?Pasesc incet pe scena intunecoasa si acum....acum incepe totul!Fara sa observ un tanar fuge spre mine cu viteza. Eu sar la stanga si din neatentie imi scap cartile exact intr-o balta. Ma aplec incet si vreau sa le ridic dar cand sa le iau de jos un biciclist le calca si ma stropeste. Ma gandesc sa iau autobuzul spre casa. "

Capitolul 2 - Cine esti?

Ah de ce trebuie sa mi se intample toate numai mie? Eh presupun ca asta patesc daca fug de destinul meu. Ma indrept cu pasi lenti si greoi spre statia de autobus. Corpul meu firav se balangane in toate partile facandu-ma sa arat ca o persoana beata. Parul meu rozaliu este acum putin ciufulit si murdar de noroi. Ah doar cand imi amintesc ma ia cu dureri de cap! Inafara de acest job nu mi s-a intampla nimic bun de cand am venit in Korea. Sper ca ziua de maine va fi mai buna. Incet incet ma apropi de statie si lenesa ma asez pe banca. Imi trec usor degetele prin parul ud si nu realizez ca cineva s-a asezat langa mine. Un tusit ma trezeste din visare si imi intorc privirea spre acea persoana. Ochii mei de un verde patrunzator il priveau suspicioasa. Parul lui negru era acoperit de un capison rosu. Avea trasaturi asiatice 100%, mai ales pielea. Acesta purta un tricou rupt in cateva parti de culoare neagra si alb, niste blugi taiati foarte la moda si o bluza de trening rosie cu un dragon negru in partea dreapta. Era incaltat cu niste adidasi negri, dar mama... cat poate sa poarte asta la pantofi? Eu abia am 38 si piciorul meu e mai jumatate cu al lui. Dar studiul meu fu intrerupt de vocea acestuia.
- De ce te uiti asa la mine? De cand m-am asezat ma tot studiezi de parca nu ai mai vazut un om in viata ta. Ma cunosti cunva si nu stiu eu? Acesta isi intoarce privirea spre mine si asa pot sa observ si eu ca are niste ochi abisal, mai negri decat noaptea. Eu ma inrosesc putin instinctiv si ma repezesc sa ii dau replica inapoi.
- Nu, nu e asta...doar ca nu stiam ca mai sunt tineri care iau autobuzul inafara de mine.
Acesta isi muta privirea si incepe sa fredoneze un cantec. Nu stiu de ce dar ma face tot mai curioasa. Dar totusi mi se pare cunoscut... Ah ce vorbesti Sakura? Normal ca ti se pare cunoscut doar aici toti seamana nu-i asa? Eh ma dau batuta. Nu observ cum trece timpul si deja autobuzul ajunge in dreptul meu. Ma ridic, iar el face la fel, dar raman uimita observand pata de sange de pe banca. Nu zic nimic dar il urmaresc mirata cu privirea. Acesta intra primul in autobuz si observ ca are mana stanga plina de sange. Urc si eu si ma asez in paralel cu el. Imagini incep sa se deruleze in fata mea si imi dau seama ca acel tanar ce ma doborat era la fel imbracat si semana destul de bine cu acesta. Nu mai rezist asa ca ma duc si ma asez langa el. Acesta nici nu ma baga in seama si incepe sa priveasca pe geam. Il privesc pret de cateva clipe, iar apoi ii intind un servetel umed. Acesta isi muta privirea spre mine si observ ca e chiar mai frumos decat am crezut.
- Ce vrei? Hei, nu ma auzi? Am intrebat ce vrei! Sunt trezita din visare de vocea lui blanda, dar totusi cool si ii intind iar servetelul. Acesta se uita mirat la mine si ma intreaba daca am inteles ca a spus.
- Esti ranit. Lasa-ma sa te ajut! Acesta ramane stupefiat, iar eu ii iau mana in a mea si incep sa ii curat rana. Hm nu e o rana adanca, mai degraba e doar o zgarietura. Ii privesc mana cateva clipe, iar apoi imi deschid geanta si scot o cutie cu pansament. Baiatul se uita la mine ca la felul 14' si ma studiaza din cap pana_n picioare. Ii infasor mana cu pansament si dupa ce termin scot un " gata " tras de coada. Apoi vreau sa plec iar la locul meu, dar vocea lui ma opreste si ma face sa-mi intorc chipul.
- De ce ai facut asta? Si cum de ai pansament la tine?
Eu ma intorc spre el si-i zambesc apoi ii raspund un simplu " asa am vrut " , la care el ramane mut....

Din episodul urmator:
" Cine esti? Ce, un concert? O va fi perfect ne intalnim acolo la 7 ok? Imi pare rau, dar te rog sa iei asta... Ce vrei? Ti-am zis sa pleci...Tu...tu ma placi? "

scz ca e scurt si pt ca nu cred ca le voi putea face mai lungi din cauza timpului
deci vor fi mai mult de 16 capitole:P

Sakura - http://www.google.ro/imgres?q=miss+a+jia...24&bih=564
ma rog asa arata ca om imaginati-vio mai draguta:P
[Imagine: mtpgs9.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Vocea Inimii - de P@uu - 03-08-2011, 02:04 PM
RE: Vocea Inimii - de Sho-Yo - 03-08-2011, 02:31 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 03-08-2011, 03:37 PM
RE: Vocea Inimii - de Miranda. - 03-08-2011, 04:47 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 03-08-2011, 07:46 PM
RE: Vocea Inimii - de Miranda. - 03-08-2011, 09:29 PM
RE: Vocea Inimii - de LoLix - 04-08-2011, 12:01 AM
RE: Vocea Inimii - de ^Ciresica^ - 04-08-2011, 12:57 AM
RE: Vocea Inimii - de Mada Shine - 04-08-2011, 09:52 AM
RE: Vocea Inimii - de hiimera - 04-08-2011, 10:56 AM
RE: Vocea Inimii - de Sho-Yo - 04-08-2011, 12:03 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 04-08-2011, 12:48 PM
RE: Vocea Inimii - de Rose ^^ - 05-08-2011, 08:43 PM
RE: Vocea Inimii - de RouXiss Đx - 05-08-2011, 11:50 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 06-08-2011, 12:13 AM
RE: Vocea Inimii - de LoLix - 06-08-2011, 01:41 AM
RE: Vocea Inimii - de Piersicuta - 06-08-2011, 10:03 AM
RE: Vocea Inimii - de Miranda. - 15-08-2011, 01:04 AM
RE: Vocea Inimii - de ^Ciresica^ - 15-08-2011, 12:16 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 18-10-2011, 08:54 PM
RE: Vocea Inimii - de Sho-Yo - 21-10-2011, 10:14 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prizoniera Inimii Shadowcat 0 1.862 11-05-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Shadowcat
  Mozaicul Inimii Capsunica 4 3.079 12-04-2012, 03:13 AM
Ultimul răspuns: Hope
  In ritmul inimii onu' 1 2.306 05-12-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Stapana inimii,printesa focului soricelindragostit 4 4.123 20-06-2011, 07:10 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Deschide o poartă inimii mele Mayaa 6 4.992 09-03-2011, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Rain

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)