15-11-2010, 06:23 PM
Tocmai m-am transferat la aceasta scoala . Am intarziat cateva ore pentru ca avionul cu care am venit din Anglia a avut intarziere . Avionul respectiv era al familiei mele . De fapt , era avionul meu personal , tata mi-l cumparase . Cand intru si eu , profa ii anunta pe ceilalti ca a sosit o noua eleva , dar ca de abia acum am ajuns pentru ca avionul a avut intarziere de cateva ore . Profa ma pune sa ma prezint .
- Numele meu este Angelica Helena Iceblood . Incantata . zic eu fara pic de viata in glas .
- Pe aici , domnisoara Iceblood . spune profa .
- Ce imi zici ? Ca am sangele inghetat in vene ? Aaaa , numele meu ...... Multumesc pentru ca ma conduceti . spun eu
Profa imi arata un scaun liber iar eu ma duc acolo .
- Acum , vom da un test . spune profa
- Nuuu !!!!! zice toata clasa in cor , cu exceptia mea .
Profa imparte hartiile , iar eu , cand ma uit pe test , constat ca era stupid de usor .
" Va fi usor " imi zic eu in minte zambind .
La jumatatea orei alocate testului , tot aud voci care vorbeau intre ele si intrebau doar " Auzi , ce e la subiectul 3 ? " , " Zi si mie la 1 ! " si tot felul de chestii de acest gen . Eu terminasem testul de 25 de minute , imi luase doar 5 minute sa-l termin .
- Numele meu este Angelica Helena Iceblood . Incantata . zic eu fara pic de viata in glas .
- Pe aici , domnisoara Iceblood . spune profa .
- Ce imi zici ? Ca am sangele inghetat in vene ? Aaaa , numele meu ...... Multumesc pentru ca ma conduceti . spun eu
Profa imi arata un scaun liber iar eu ma duc acolo .
- Acum , vom da un test . spune profa
- Nuuu !!!!! zice toata clasa in cor , cu exceptia mea .
Profa imparte hartiile , iar eu , cand ma uit pe test , constat ca era stupid de usor .
" Va fi usor " imi zic eu in minte zambind .
La jumatatea orei alocate testului , tot aud voci care vorbeau intre ele si intrebau doar " Auzi , ce e la subiectul 3 ? " , " Zi si mie la 1 ! " si tot felul de chestii de acest gen . Eu terminasem testul de 25 de minute , imi luase doar 5 minute sa-l termin .