Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school

- Unde pleci ? Mergi dupa vampir ? Vreau sa vin si eu.
Am zambit scurt din coltul gurii si, uitandu-ma in ochii ei i-am spus:
-Nu, in camera asta tinem armele. O sa iau o sabie speciala, care poate ucide un vampir foarte usor. Daca iti trebuie ceva, esti invitata mea. Iti poti alege orice.
ooc: Teki sau cine vrea, dudes!
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]

- Unde pleci ? Mergi dupa vampir ? Vreau sa vin si eu.
A zambit scurt din coltul gurii si, uitandu-se in ochii mei mi-a spus:
-Nu, in camera asta tinem armele. O sa iau o sabie speciala, care poate ucide un vampir foarte usor. Daca iti trebuie ceva, esti invitatea mea. Iti poti alege orice.Apoi am intrat innauntru si am inceput sa ma uit fascinata la orice lucru de acolo. Itr-un sfarsit mi-am luat o sabie. Si am iesit de acolo dupa ce si-a luat si roscata acea sabie. Apoi am plecata cu ea inaintea mea. Unde aveam noi sa gasim un vampir puternic ?

Ooc: Sinde sau cine vrea.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

-Regret ca traiesc acum,regret ca nu am fost cu tin atunci cand trebuia,stiam ca poate aveai nevoie de mine,dar am lasat ura sa ma controleze,ma gandeam doar la "Himera",la domonul pe care il aveam in mine.Imi era teama de el,imi era teama sa nu-ti fac rau,asa ca am fugit lasandu'te acolo....

Uram lucrurile siropoase...Le uram! Si ce...credea caam nevoie de compasiunea ei...As fi vrut s-o plesnesc...Ah...ce credea ea...Ca mie nu imi era greu cu Hergon in mine...Am scrancit din dinti si i-am spus pe un ton rece, acru:

- Sa stii ca n-am nevoie de compasiunea ta. Mai bine ramaneai cu bunicul sa te antrenezi, pentru ca lumea te-a facut slaba! si i-am aratat lacrimile care-i curgeau...Doamne...cred ca nu mai lacrimasem de decenii... Nu inteleg cum poti inca sa ai sentimente, te credeam mai puternica....Eu una n-am nevoie sa-mi amintesc nimic, nu regret ca m-a lasat "acolo" si nici nu vreau sa sm astfel de sentimente care te-au coplesit pe tine.

Se lasa linistea...Nu spunea nimic..Normal...nu putea spune ceva. Am deschis usaa camerei si am dat sa ies, spunandu-i:
-Hai afara. Aerul curat de noapte iti va prinde bine, tie sentimentelor tale si regreturilor tale
Ooc: Converse <3
[Imagine: bestg.png]

[Imagine: 25qaazp.png]

Merci beaucoup LynnuÅŸor hug

Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

-Hai afara. Aerul curat de noapte iti va prinde bine, tie sentimentelor tale si regreturilor tale.

Mie si sentimentelor mele? Suna interesant dar numai pentru una care isi ascundea sentimentele si tot odata ura pe care o cara in spate.In fine,am iesit putin afara in curtea scolii.Era un aer linistitor,curat de noapte asa ca am acceptat.Peste 2 minute am si ajuns in curtea scolii,unde aveam de continuat discutie cea stangenitoare pentru amandoua.M-am uitat in ochii ei si am continuat sa-i spun cu o fata destul de dezaprobatoare...cred

-Stiu ca nu e genul meu sa vorbesc sau sa gandesc asa,doar am stii,sau cel putin ai uitat cum eram,dar acum sunt altcineva,alta personalitate si stiu ca ma urasti din cauza asta,verisoara.Dar noi trebuie sa stam impreuna cu cealalta orice s'ar intampla,suntem unite,destinul ne'a legat din nou si cred ca trebuie sa accepti asta.

Ce iesea din gura mea era absolut ridicol,daca stateam si ma gandeam la asta destul de logic.Chestia era ca nici una nu vroia sa lase garda jos,amandoua aveam o personalitate puternica si impunatoare.Sunt curioasa oare la ce se gandeste,oare?!

Iluise Rahnew Corola

Eram pe la marginea paduri,si ma plimbam foarte linistit,cand am auzit doua fete vorbint in curte.Oare ce cautau la ora asta afara?..Numai conta,am iesit din intunericul provocat de copacii cei intalti si am recunoscut-o pe Chloé,discutand cu eleva a scolii.
Sincer nu prea o cunosteam pe cealalata dar am salutat'o pe Esme,intrerupandu'le conversatia.

ooc:Reva!!! :]]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

Plimbarea ne-a fost oprita de un tip blond..care...care...Adica...ce erau ale?! Urechi?! M-am uitat urat la el...Ochii mei de un rosu aprin il examinua indeaproape...Nu stiu de ce..dar am simtit cum demonul dim mine maraia nervos.... Am rasuflat... tipu' putea sa ma scape de discutia odioasa pe care o incepuse verisoara mea...
-Comme c'est étrange! am spus eu intr-o franceza pura, gratioasa. Care-i faza cu urechile alea, tipule?! am intrebat apoi, intr-o maniera cat se poate de nepoliticoasa, specifica mie.

Ooc: Converse, sau care vrea :]]

Iluise Rahnew Corola

-Comme c'est étrange! am spus eu intr-o franceza pura, gratioasa. Care-i faza cu urechile alea, tipule?!

M-a bufnit putin rasul,tipa blondina...din start nu ma cunostea,nu stia ce-i cu mine pe'acolo,asa ca am luminat'o putin spunandu'i foarte politicos urmatoarea fraza:

-Sunt un vampir elf,iar si mie imi pare bine de cunostinta.Daca stau putin sa te privesc,imi pare foarte cunoscuta,si semeni cu cineva,dupa cate observ....

Semana foarte mult cu Esme,dupa cate observasem,asa ca am spus ceva de genul "Voi doua sunteti surori?"...nu era chiar o intrebare foarte buna,dar am indraznit sa le intreb.Am intors capul spre Chloé,ea avea privirea destul de furioasa si foarte agresiva,ceva se intapla si nu eram sigur ce anume.Asta ca am strecurat cateva vorbe .."Eu am sa plec,va las!!".Destul de infricosat am plecat spre intrarea scolii lasandu-le pe cele doua in pace.

ooc:Reva sau cine vrea, mah :]]

-Sunt un vampir elf,iar si mie imi pare bine de cunostinta.Daca stau putin sa te privesc,imi pare foarte cunoscuta,si semeni cu cineva,dupa cate observ....

Vampir elf?! Asa ceva nu mai vazusem niciodata...Oare...evea,macar, vreo putere? Imediat dupa ce a zis o gafa incredibila, a plecat, la fel cum a venit.Ce tip ciudat...Ramase singure, am inceput sa ne plimbam.
Era o tensiune igrozitoare...nu ma puteam relaxa.. Am inceput sa cand un cantec vechi, intr-o franceza veche, pe care mi-l canta mama adesea cand eram mica.

Ooc: Crazy sau care vrei

Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

Linistite ne plimbam,fara ca nici una dintre noi sa nu spuna absolut nimic.Incepusem sa transpir ingrozitor,inima imi batea din ce in ce mai tare,iar pandantivul meu incepuse sa prinda culoarea rosie..ceva nu era inregula.Mi-am pus imediat mana la gat acoperindu-mi pandantivul cu palma fara ca Charlotte sa observe asta.

Dintro data aud cum a inceput sa cante,oare era ceva normal ce facea? Da,era absolut normal,ma mai calma si pe mine.Insa mie imi "canta" inima de disperare ca se va intampla ceva cu mine din moment in moment dar in clipa urmatoare am auzit'o pe ea spunand....

ooc:Reva or who wants ^^

Aerul era curat. Ahh...atat de curat...Plamanii mei se umpleau cu acest aer atat de pur, de padure. Vantul adia usor prin pletele-mi de foc. Sper ca maine sa fie in regula. N-as vrea ca o gasca de vampiri sa sara pe mine. Totusi, vor simti mirosul... Trebuie neaaparat sa ma dau cu un parfum intens. Off...viata asta...De 113 ani ma tot chinui sa scap de ei, si tot la ei ajung. Iar profesorii...Abia astept sa lucrez cu ei. Sper sa-mi fac multi prieteni, in cele din urma.

Imi iubesc partea demonica. Ohii mei rosii stralucesc in lumina lunii. In viata de zi cu zi, am un ochi cu pupila, verde, iar altul negru, de un negru ca abisul. Si asta sper sa nu observe. Totusi, cred ca maine va fi o zi interesanta, cu noi dusmance pe urmele mele, si noi inimi de sfaramat
.
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

Alexander's point of view:

Trecuseră săptămâni bune de la acea luptă între Rose şi cealaltă tipă, cum o chema? În fine, acumstau în bancă, lângă Rose şi o ascult cum pălăvrăgeşte despre puterile ei noi şi nu ştiu ce luptă cu un vampir. Aşteptam venirea profesorului de istorie ş odată cu acesta şi o plictiseală totală, de parcă ne păsa nouă ce spunea el. Aici totul devine din ce în ce mai plictisitor.

M-am ridicat şi am plecat din clasă chiar înainte de a venii acesta, simţeam că aveam nevoie de aer şi posibil şi de o plimbare. Am ieşit din clasă trântind uşa, alergând spre ieşire,am reuşit să trântesc o persoană jos.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 30.640 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)