Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire Domination

Merci Aether-chan <3 . Well scuze pentru intarziere. Dar am venit cu urmatorul capitol . Sper sa va placa ^^'

Capitolul 5 : Legaturi puternice { Part 1 } !!

< Silueta aceea micuta si stearsa se apropia catre mine. Avea un par atat de lung si stralucitor incat imi putea orbi privirea. Ochii sai pareau mai puri ca marea iar gandurile sale pareau de nepatruns. Imi aminteam ceva din toate astea?nu stiu,poate ca as fi stiut daca nu ar fi fost atat de clar ca nu mai eram uman. Se apropia de mine si ma implora..Ma implora sa o strang in brate,sa o apuc de sold, sa o strang si sa imi las dintii peste gatul sau. Sa ii absorb toate picaturile de sange din existenta sa si sa o las slabita si fara puteri. Sa moara in mainile mele si nu de alta cauza, in timp ce eu ii savuram sangele. Dar eu..nu puteam sa fac asta
Era o camera destul de intunecata si destul de incapatoare. Erau niste jaluzele rosii iar in mijlocul camerei se afla un pat dublu. Pe acesta erau asternute o grama de perne,iar sub cearceafuri de afla un baiat. Gura sa era intre-deschisa si ii se puteau zarii coltii. Probabil din reflex acesta isi trece limba peste colti,urman sa si-o treaca si peste buzele rosiatice. Era un moment placut de privit,insa..Oare ce era in gandul aceluia? Deodata tresare fara a mai spune un alt cuvant. Era ciudat,avusese un vis splendit si totodata..terifiant. Cine fusese tanara din visul lui? De ce il rugase...sa ii faca acel lucru? Nu bause niciodata sange la o persoana umana,de fapt ce era oare acel sange al oamenilor? Nici ca ar fi vrut sa afle,sau cel putin asa se mintea in acel moment.
Gandurile sale si filosofatul au fost oprite in momentul in care acesta si-a auzit numele , fiind strigat dintr-o alta parte a cladirii in care se afla si camera sa.
- Riki!!
Da, desigur acea voce. Ii era atat de cunoscuta si placuta.Ar fi putut sa o asculte in fiecare zi,fara incetare .. o intreaga eternitate. Si nici macar atat dorintele sale nu s-au fi putut opri. Era bucuros cand numele sau era strigat de acea persoana.Inima ii tresarea de bucurie,era acel lucru ce te facea sa vibrezi de fericire. Nu ca si cum ar fi fost dragostea intr-o femela si un mascul.Ci acea dragoste parentala,intre un vampir..un om,si un vampir amestecati. Era mai greu de explicat decat parea in viziunile fiecaruia.Auzindu-si , deci, numele acesta coboara din pat mergand intr-o alta incapere,era o usa ce ducea la baia personala incorporata in camera sa. Peste cateva minute Riki iese din baie si tranteste usa sifonierului luandu-si niste haine. Se imbraca destul de rapid fara a lasa in urma sa vreo urma de stres, in ingrijorare sau sentiment de grabire.Coboara scarile iar in mijlocul acelei mari incaperi se afla acel barbat cu parul negru.
-Stii nu ar trebui sa ma faci sa astept,eu totusi sunt Unimia Kiriu.
Spunand acest lucru vampirul zambeste lasandu-si coltii la iveala , dezgoliti si parca , gara de atac.
-Desigur. Baiatul raspunde scurt si la obiect. Nu avea de gand sa lungeasca convorbirea,era de ajuns ca atentia era revarsata asupra lui. Conta si altceva?Intrebarile erau cheia raspunsurilor. Asa ca,orice lucru pe care cineva l-ar fi vrut sa il afle puteau sa intrebe iar raspunsul le era dat. In caz contrar totul ramanea un mister putand fi deslusit sau nu de cercetatori.Cei doi,vampirul si cel jumatate vampir ies din locuinta si se indreapta catre aceasi masina de dinainte. Urca fara a schita un alt semn pe fata iar masina parca se misca de la sine.
-Spune-mi Riki,ce te framanta?
Mereu stia ce sa spuna,cum sa spuna..si chiar cand sa spuna.Dar in fata acestui barbat era vulnerabil si chiar daca ar fi vrut sa ii ascunda ceva era imposibil. Nu putea sa creada ca era doar un tata " de forma ". Era mai mult,simtea cum parca acel sange ii curgea prin vene si nu avea sa se opreasca. De fiecare data cand se afla langa el simtea o legatura puternica ce nu avea sa se dastrame niciodata si care ii unea,pentru totdeauna,acum si pana la sfarsit.
-Stii.. Nu am vrut sa spun acest lucru pana acum - zicand asta baiatul ridica privirea catre cel ce se afla langa el in masina si ii zambeste,primul sau zambet in aceasta zi. Era un fel de eveniment,ceva important urma sa spuna - eu cred ca pe noi doi..ne uneste ceva mai mult decat acea legatura frivola de adoptie.Stiu..m-ai ajutat si iti multumesc.Nu oricine ar fi luat in custodia sa un jumatate vampir,sau dupa cate mi-ai spus tu..Oricine ar fi facut-o dar nu pe atunci. Inca nu stiu de ce ai facut-o,pentru a ma ajuta? Simt ca ceva mai mult ne leaga,si nu pot explica..Este legatura de sange pe care nu o poti desprinde. In corpul meu,prin venele mele sangele clocoteste in prezenta ta,iar sentimentul este atat de profund ca parca imi atinge arterele. As vrea sa stiu,este ceva mai mult acolo ce ne uneste..oare legaturi de sange?
Kiriu zambi la aceste lucruri spuse de Riki,se uita lung la el..Continua sa zambeasca iar parul sau stralucea mai mult ca oricand. Acesta decide sa vorbeasca si sa dea raspuns la cele ce ii fusesera spuse,si la intrebarea ce ii fusese adresata.
- Stii.. Riki nu credeam ca iti vei da seama asa devreme de ceea ce se intampla. Am observat cum o parte din tine tresare atunci cand apar,pentru ca sangele nostru este strans legat prin legautri transparente,incolor..invizibile. Sunt aproape inexistente dar inca reale,si nu din momentul in care te-am adoptat. Acela a fost doar cel mai responsabil act pe care mi l-am permis a-l face pana acum. Si ma bucur. .. Crede-ma , ma bucur ca am facut-o. Pentru ca inainte ca acel lucru sa se intample, am avut o relatie..cu o femeie. Stii era om,si nu stiu de ce am facut-o. Pentru ca si atunci ca si acum era interzis. S-a aflat dar bineinteles ca am fost exclus din cauza pedepselor asa ca am protejat-o in continuare pe acea femeie. Pana cand copilul meu a fost nascut iar ea..s-a stins usor fara a mai putea continua viata indurerata pe care o cara. A fost lasat copilul meu,la o familie straina..L-au crescut..pana la o anumita varsta in care indrazneala si curiozitatea l-a facut , sa iasa afara si sa fie .. muscat de un vampir. In cele din urma a devenit jumatate vampir,dar nu din cauza unei simple muscaturi .. ci din cauza relatiei anterioare. Acea muscatura si acel atac nu l-au facut decat sa isi dea seama : nu era uman..l-am adoptat pentru ca era al meu,sangele meu..jumatate din mine si jumatate din acea persoana..Credeam ca va mai trece mult timp pana ce intrebarea ta va veni,m-ai uimit intr-un mod placut.
-Eu am fost,in tot acest timp..adevaratul tau fiu. Si tot ce a trebuit sa fac era sa intreb iar raspunsul mi-ar fi fost dat? Nu..desigur,doar la momentul potrivit,ca acum cand inima mi-a tresarit atat de tare incat intrebarea a trebuit sa fie pusa. Nu stiu cum le poti spune pe toate asa usor..te admir. As vrea sa pot fi ca tine, candva. Esti direct,ai sange pur..bland si puternic. Sunt mandru..sa fiu cu adevarat fiul tau.
In jurul acestor ani in care tot ce parea sa conteze era puterea, se dovedeau lucruri mai multe,ce depaseau dorinta ciudata de a avea putere si de a domina. Era un sentiment de admiratie si de vrednicie. De a transmite mai departe genele cuiva,si sangele sa iti fie purtat in continuare printr-o stransa legatura ce niciodata nu va fi rupta,pentru ca legaturile de sange nu puteau fi rupte nici daca ambele parti ar fi fost de acord. Erau mai puternice si ca propria vointa.. >>

Răspunsuri în acest subiect
Vampire Domination - de Teh - 14-02-2009, 03:59 AM
RE: Vampire Domination - de Apathy - 14-02-2009, 09:30 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 15-02-2009, 01:49 AM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 15-02-2009, 12:41 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 15-02-2009, 03:22 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 15-02-2009, 10:13 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 20-02-2009, 11:56 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 21-02-2009, 11:00 AM
RE: Vampire Domination - de Teh - 28-02-2009, 02:44 AM
RE: Vampire Domination - de ~angelino~ - 28-02-2009, 03:11 AM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 28-02-2009, 12:59 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 28-02-2009, 04:12 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 07-03-2009, 01:22 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 07-03-2009, 03:00 PM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 07-03-2009, 10:57 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 15-03-2009, 02:46 AM
RE: Vampire Domination - de Reinoir - 15-03-2009, 12:04 PM
RE: Vampire Domination - de ~angelino~ - 21-03-2009, 11:47 PM
RE: Vampire Domination - de Teh - 29-03-2009, 01:38 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hot domination (yaoi) Aliss_anime 32 21.951 03-08-2010, 12:39 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.132 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Mirage of Blaze [+16] [yaoi] [domination love] Aliss_anime 0 2.465 08-01-2010, 10:46 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Domination by [+16] [yaoi] Lye 70 49.302 14-06-2009, 12:57 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)