23-12-2009, 03:29 PM
:)) nu e asa ca te iubesc eu asa mult incat iti las comm?
Ca de fiecare data ne surprinzi cu cva uimitor de superb:X
Dar am o nelamurire: Primul vampir e taicaso am inteles faza, si cica Vladimir are 2000 de ani...deci bn inteles taicaso ar mai multi...si ai mai zis cva de maica sa ca la inselat...ok am inteles e ok..dar cum naiba mai e Sentaro in viata dupa atata timp dak e simplu muritor? stiu ca mam expirmat ciudat..dar nush cum sa zic altfel
ca de obicei greseli eu nu vad:))..o sa ai un comm mai tz de la adv critici si iti zic ei nu eu tot ce vrei sa auzi
pt mn totu e rozzz aici sa zic asa..pt ca totule asa interesant si frumos
sti ca eu tot ce iti zic e ca e atata de superb ca merita publicat...si u NU ma ascultiiiii:-w
ne vedeam data viitoare cu un comm
Ce bn arata vladimirrrr:X dar tot leon imi place mai mult:P
Ca de fiecare data ne surprinzi cu cva uimitor de superb:X
Dar am o nelamurire: Primul vampir e taicaso am inteles faza, si cica Vladimir are 2000 de ani...deci bn inteles taicaso ar mai multi...si ai mai zis cva de maica sa ca la inselat...ok am inteles e ok..dar cum naiba mai e Sentaro in viata dupa atata timp dak e simplu muritor? stiu ca mam expirmat ciudat..dar nush cum sa zic altfel
ca de obicei greseli eu nu vad:))..o sa ai un comm mai tz de la adv critici si iti zic ei nu eu tot ce vrei sa auzi
pt mn totu e rozzz aici sa zic asa..pt ca totule asa interesant si frumos
sti ca eu tot ce iti zic e ca e atata de superb ca merita publicat...si u NU ma ascultiiiii:-w
ne vedeam data viitoare cu un comm
Ce bn arata vladimirrrr:X dar tot leon imi place mai mult:P
*Sebastian Michaelis*
Black Butler
...A Demon*...And A Butler