Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Va rog ppoate fi inchis acesta.

Hmm...am citit si eu minicapitolul tau :)
Iti sugerez sa il refaci cat mai repede caci daca nu va avea minim 40 de randuri, va fi inchis.
Ai cateva greseli de tastare.
Pana acum nu am ce sa comentez...pentru ca ai scris foarte putin...de unde sa iti cer descriere mai multa sau mai mult dialog...sau o naratiune complexa...pentru ca la cat ai postat nu e cazul...nici nu imi pot face o idee despre ce vrei sa scri...sa inteleg ca este vorba despre o fata care incearca sa dea bine in ochii profesorilor de dragul parintilor...si numai acasa isi arata "coltii".
A si inca ceva...nu se pun emoticoane in cadrul uni fic...decat daca avem de aface cu o parodie...si nu cred ca este cazul.
Astept continuarea ca sa imi pot face o idee mai amanuntita despre povestea ta.
Succes!

Edit:

Bun...vad ca ai marit capitolul...un plus pentru asta...si acum sa vedem cum ai facut acest lucru:)
Inca nu ai renuntat la emoticoanele din cadrul textului...si asta nu e tocmai un avantaj...sunt inutile...acestea pot fi inlocuite cu propozitii gen...a izbucnit aceasta in ras...sau ceva de genul...in functie de caz...
Inca ai greseli de tastare...si cateva gramaticale deci o sa te rog sa fi mai atenta pe viitor...
Nu stiu ce sa zic...pana acum ideea este cam banala...adica...doua scolarite...o ceartra intre fete...probleme cu profii...dar poate ficul tau va deveni mult mai interesant pe parcurs...
Ai mici probleme de exprimare...adica textul tau nu prea seamana cu unul literar, este la polul opus de stilul beletristic...se aseamana mai mult cu unul colocvial...si iar...chestia asta nu e tocmai un plus.
Sper ca povestea ta sa capete un aer inovator pe parcurs...pentru ca pana acum este mai mult banala decat interesanta...
Mult succes si mai multa atentie atunci cand iti alegi ideile sau cand tastezi.

Răspunsuri în acest subiect
Va rog ppoate fi inchis acesta. - de Sibel. - 31-08-2010, 09:15 PM
RE: Gata cu fata cea buna! - de Miss Serenity - 01-09-2010, 11:10 AM
RE: Gata cu fata cea buna! - de Sibel. - 01-09-2010, 01:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Inchis sub Piele kat2108 4 4.282 04-01-2013, 12:44 AM
Ultimul răspuns: kat2108

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)