Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Universul Puterii - Introducere

Aşa cum am spus, intru şi eu 4 [sper să mă descurc ^^" ]

Nume : Rizuko Karre [ i se spune Riz ]

Vârstă : 100 ani

Sex : Feminin

Type : Este semi-înger

Personalitate : Foarte veselă şi încrezătoare în propriile forţe. Mereu încearcă să impresioneze, şi să arate că este pricepută şi descurcăreaţă, deoarece ceilalţi îngeri o consideră inferioară. Îşi ascultă mereu intuiţia, chiar dacă de multe ori intră în belele. Urăşte persoanele care o vorbesc pe la spate şi cărora li se face milă de ea. Chiar dacă la suprafaţă e fericită, în adâncul sufletului ştie că îi lipseşte dragostea părintească. Va încerca să intre în Iad pentru a le spune celor două surori adevărul, cum că ele sunt îngeri.
Are aripile gri şi la gât poartă un lanţ al cărui medalion este o pană roşie din aripa dreaptă a mamei ei, pe care nu l-a dat jos niciodata.

Abilităţi : Se poate metamorfoza în ce vrea ea, dar puterea fiind nouă nu poate menţine foarte mult transformarea. Şi poate manipula sentimentele celor din jur.

Istoric : Tatăl ei era om, iar mama ei era înger, dar ea a fost executată deoarece şi-a urmat instinctele a încălcat reguliile, mergând pe Pământ. Tatăl ei a fost şi el ucis, deoarece s-a hotărât că poate prezenta un pericol prin dezvăluirea existenţei îngerilor, chiar dacă aşa ceva nu s-ar fi întâmplat. Din acest motiv Riz îi urăşte pe conducători i vrea să le dovedească ce greşală au comis, făcând multe lucruri necugetate.

[Imagine: AnimeGirl53.jpg]
[Imagine: teru.png]

Răspunsuri în acest subiect
Universul Puterii - Introducere - de Flash - 04-05-2010, 07:46 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Riluri - 04-05-2010, 08:01 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Lya - 08-05-2010, 04:35 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Ryuu - 09-05-2010, 12:05 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Teru - 28-05-2010, 12:14 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de ammaniac - 28-05-2010, 01:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - story Flash 9 5.432 28-05-2010, 07:20 PM