24-05-2010, 06:40 PM
Da trebuia eu sa trec mai devreme pe aici, da cu testele si toate chestiile astea pentru scoala nu am putut :-w . Oricum, dau un edit so rezervat :-" .
_______
Tehehe vin si eu cu editul dupa secole, bine ca macar am venit :-".
Paaai as vrea sa vad cine era ala din padure adicaaa ma simt asa de brrr. Edward era nu ? Nu ? Lasad asta. Mi-a placut cum ai descris, mai ales la inceput asa de poetic 8->. Ai narat frumos si actiunea a fost OK, nu a fost grabita. Dialogul nu a fost cu kg, bulnia verde. Paai greseli de ortografie nu ai avut,cel putin nu au vazut ai mei ochi. Bla bla bla, numai am nimic de comentat. Pai per total imi place ceea ce faci tu.
Bafta si inspiratie si ciocolata ! :3
_______
Tehehe vin si eu cu editul dupa secole, bine ca macar am venit :-".
Paaai as vrea sa vad cine era ala din padure adicaaa ma simt asa de brrr. Edward era nu ? Nu ? Lasad asta. Mi-a placut cum ai descris, mai ales la inceput asa de poetic 8->. Ai narat frumos si actiunea a fost OK, nu a fost grabita. Dialogul nu a fost cu kg, bulnia verde. Paai greseli de ortografie nu ai avut,cel putin nu au vazut ai mei ochi. Bla bla bla, numai am nimic de comentat. Pai per total imi place ceea ce faci tu.
Bafta si inspiratie si ciocolata ! :3
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))