Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tristete sau fericire(inspirat din naruto)

Toata ziua am alegrat unu dupa altu, noi fete ne-am dat in leagan si baieti se uitau la noi. Ne-a venit idea sa ne despartim, fiecare o lua intr-o directive diferita. Eu am alergat pana am ajuns la un lac si din greseala am dat peste cineva.
-Imi cer scuze promit ca data viitoare voi fi mai atenta.
-Sakura, se aude o vice de femei cunoscuta.
-Mama.
-Sakura, se auzi o vice de barbat.
-Tata, dar cum? Ah..trebe sa fi cazut sis a visez.
-Micuta mea floare de cires, nu visezi, suntem aici cu tine.
In fata mea era o femeie de 24 de ani cu parul rosu si cu ochi de aceiasi culoare cu ai mei, era mama mea, numele ei era Rosseta. Langa ea statea un barbat de vreo 27 de ani cu parul negru si ochi de aceiasi culoare, era tatal meu, numele lui era Zaku.
-Draga mea nu trebuie sa iti fie frica de noi, nu suntem aici cu adevarat dar sa sti ca noi vom fi mereu in sufeltul tau. Mi-a zis mama.
-Sakura sa ai grija de Shina si de prieteni tai, ne te vom uita niciodata.
-Nici eu pe voi.
Parintii mei au plecat, si eu fara sa imi dau seama pluteam, in tot timpul in care am vorbit cu ei eu pluteam. Am inceput usor sa cobor, cand am simtit pamantul sub genunchi mei 2 lacrimi ca de cristal eu aparut pe obrazul meu fin. Sasuke tocmai ajunse la mine, de la spate se vedea de parca ma uitam la luna, dare u defapt ma uitam dupa parintii mei. Sasuke mi-a sters lacrimile de pe fata, si-a apropiat usir buzele de ale mele unindule intrun sarut romantic, limba lui era intr-o continua batalie cu a mea. Aceea a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Ziua trecuse repede...chiar imi era dor de prietenii mei, in acei doi ani ma inchisesem in mine uitand de dragostea prieteneasca, uitand de iubire...iubire pe care mi-o daruise Sasuke si pe care inca mi-o daruia...In acea noapte am hotarat sa dorm la el deoarece Shina era cu prietenul ei, Kai, chiar nu vroiam sa ii deranjez.Dupa un film de groaza vizionat impreuna cu Sasuke si dupa multe amintiri depanate ,el a inceput sa ma sarute...chiar imi lipseau acele momente in care ma saruta...buzele lui mi le acaparau pe ale mele, iar din cand in cand si le mai despartea luand aer apoi continua...fiind chiar in dormitor acesta ma intinse pe pat punandu-se peste mine continuand sa ma sarute pe gat...imi indeparta tricoul de pe mine sarutandu-ma in continuare...dupa cateva minute acesta ma dezbraca complet facand acelesi lucru si cu el.Ma saruta in continuare intrebandu-ma daca vreau sa continui, am dat din cap afirmativ timp in care el ma strapunse...ma simteam in al 9-lea cer cu toate ca ma durea...din gura mea mai iesea cate-un geamat fara vlaga...in noaptea aceia mia sopitit de nenumarate ori ca ma iubeste...mangaindu-mi fata fina si alba cu mana lui ma simteam asa bine incat nu puteam exprima in cuvinte.Ma pus sa jur ca nu il voi mai parasi niciodata, ca il voi iubi o eternitate, ca nimic nu ne va despartii cea ce am si facut...am jurat ca nu ne va despartii nimeni si nimic, ca nu il voi parasi niciodata si ca il voi iubi mai mult decat viata mea.
Am adormit tarziu a doua zi fiind duminica puteam dormii cat vrem. Eu eram in bratele micutului meu ingeras iar el dormea linistit. Amandoi eram ca doi ingeri asa draguti eram cand dormeam, sa imi dea cineva o palma déjà ma laud. Somnul nostru a fost interrupt de o explozie puternica se sa auzit de afara. Amandoia am tresarit la auzul ei, ne-am grabit spre balcon sa vedem de unde se auzise, cu stupoare am aflta ca sa auzit de la casa mea. Ne-am schimbat amandoi de pijamale si ne-am pus costumele de la ANBU. Ne-am grabit la mine acasa ca sa vedem ce sa intamplat, cand am ajuns acolo casa ardea toata, Kira tremura, mult mai rau, a inceput sa urle de parca era luna pe cer, Akamaru impreuna cu Kiba au aparut in spatele meu. Akamaru incerca sa o potoleasca pe Kira si Kiba il ajuta cum putea. Naruto impreuna cu Sasuke au intrat inauntru in spernata ca ii vor gasi vi…pe…..Shina si Kai. Kakaschi a stins focu, Naruto si cu Nejii au scos din casa 2 saci negri. Imi venea sa plang, sa urlu din cauza dureri pe care o simteam, dar nu puteam face asta. Cea mai importanta regula, sa nu iti arati niciodata sentimentele intr-o misiune indifferent de circumstante. Sasuke a venit la mine si ma luat in brate, nu puteam sa ii vad pe cei doi morti. Mai intai parinti mei acum sora mea? De ce trebuie ca toti cei pe care ii iubesc sa moara? In acea zi i-am inmormantat, mormintele lor erau pline de trandafiri albi. Imi va fi tare dor de cei doi, dar imi voi aminti de ei cu dragoste. Copii va rog sa aveti grija de voi acolo sus si ,Shina salutai pe parintii nostril din partea mea. Acum mai trebuia sa aflu doar cine a provocat explozia si cine vrea sa ma vada moarta, este clar ca nu pe Shina o cauta.
-Firar, am dat gresi, fata inca traieste……stai linistita rozalio vine si randul tau. A zis o joce mistetioasa.

Răspunsuri în acest subiect
Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 09:10 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-11-2008, 10:51 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-11-2008, 11:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 18-12-2008, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 20-12-2008, 03:59 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-12-2008, 10:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 30-12-2008, 11:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 03-02-2009, 10:48 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-02-2009, 09:16 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-02-2009, 11:07 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 14-02-2009, 05:50 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-02-2009, 11:35 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-03-2009, 02:40 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 15-03-2009, 12:14 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-04-2009, 10:36 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 04-04-2009, 10:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-04-2009, 10:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-04-2009, 11:41 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 12-04-2009, 05:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-04-2009, 09:58 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Vizitator - 14-04-2009, 04:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 17-04-2009, 10:34 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-04-2009, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 01-05-2009, 12:03 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de DaRk_Sakura_AnGeL - 10-05-2009, 09:05 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 08-06-2009, 12:04 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Uchiha_Sakura92 - 03-07-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.108 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.014 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  O nouă È™ansă la fericire Leontina 48 17.232 27-02-2012, 08:11 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Merit fericire Katniss 19 10.191 26-02-2012, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] starnight 38 26.911 30-08-2010, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.598 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Fericire si Tristete Bad Blood. 6 5.129 14-06-2009, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)