Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Today a girl,tomorrow a vampire

Mai mai, dar multe fic-uri cu vampiri apar in ultimul timp, ma intreb de ce?
Oricum, sunt obsedata dupa astfel de demoni si unde vad scris vampiri, hop si eu! ;))
Dar sa trecem la tine.

Dialogul, exagerat de mult, chiar plictisitor. Detalii multe, proaste si inutile. Descrierea, unde e? am observat o tentativa acolo de descriere dar si aceea pusa in batjocura. Actiunea mult prea grabita, acum erai acolo peste putin timp te-ai teleportat dincolo. Ai o problema cu semnele de punctuatie, in special virgulele, care au stricat mult. Visele pe care fata le are, chiar nu am inteles nimic din ele, puteai da si tu mai multe detalii. Acelasi lucru privind viata fetei, trecutul ei, cum au murit parintii ei, de ce era o fata bogata. Nu am inteles de ce profesorul era poreclit in modul acela, ai vreo idee de ce?

Ai avut greseli, incep cu prima parte din fic: nesimnificatica - nesemnificativa
intradevar - intr-adevar
timplus - timpul
dimineta - dimineata
asi - aici cred ca ai vrut sa spui as < corect cu diacritice as, >
premult - preamult
intodeauna - intotdeauna
aceasi - aceiasi sau aceeasi

Partea a doua: ghiarele - ghearele
abisnuit - obisnuit
intodeauna - intotdeauna
defapt - de fapt
spunund - spunand
datimi - dati-mi
idiotele - idioatele

Atat am vazut, greselile sunt obisnuite dar fi mai atenta pe viitor.
Pe mine m-a deranjat faptul ca ai facut acest fic in batjocura, doar ca sa ai si tu un unul acolo. Cred ca ai facut o combinatie intre viata reala si imaginara. Nu ca asta ar fi rau, dar tu ai pus parti din viata ta reala, si asta l-a cam stricat, inimaginabil de mult. ( Spune-mi daca gresesc. )
Scris in graba, fara potential, fara un fir pe care sa-l urmezi, nimic.
Eu spun sa mai lucrezi la el, sa fi mai atenta cand scri si sa ai grija ca fic-ul sa aiba toate cele necesare.
O, si incearca sa nu faci de ras vampiri, consultate cu cineva inainte sa postezi urmatorul capitol.
Bafta si spor la scris!

Răspunsuri în acest subiect
Today a girl,tomorrow a vampire - de Lara - 01-03-2010, 06:26 PM
RE: Today a girl,tomorrow a vampire - de MisS.sAdiStic - 03-03-2010, 04:30 PM
RE: Today a girl,tomorrow a vampire - de Flash - 03-03-2010, 09:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.135 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Prisoners of today Yaku-chin 15 8.187 05-07-2009, 04:24 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  The girl and The vampire misery.loves.company 28 13.457 30-05-2009, 10:59 AM
Ultimul răspuns: misery.loves.company

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)