Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The night of blood and scream [+18]

Ms sysu pentru coment >:D< hug. si acuma cap 3 :-"

Ce se afla in inima?

Olly: Am trecut pe langa celula sconcsului, care l-a ucis Lisa azi-noapte. Ce dulce erau funditele acelea. Azi trebuia sa curat duşurile. Doamne ce urăsc sa spăl duşurile. Ajung acolo si iau mopul si găleata si încep sa spăl pe jos. Acolo mirosea atât de urat, incat, nici măcar Lisa, nu suporta sa stea aici. Aud nişte voci si ştiam ca era un idiot, care a pus ochii pe mine si pe Lisa, de fapt pe sconcsul cu fundite de azi-noapte, a avut grija ea, dar daca asta nu mă lăsa in pace, voi avea grija eu. Pun la loc mopul si găleata si ridic ceata imediat, curatand acel loc si dispar in ceata, ascunzându-mă in gura de ventilaţie. In dus fusese aruncata cu forţa o femeie de cel mult 27 de ani. Avea parul rosu ca focul si ochii verzi. Purta aceleaşi haine de prizonier, ca si mine. Fata era tumefiata, cine naiba i-a făcut acest lucru? Peste ea intra doi puscariasi si i-am recunoscut, ca fiind colegi cu acel sconcs, de care Lisa a avut grija.
- Izabella, daca nu afli cum reuşesc acele doua ciudate, sa scape cu fata curata si nu ştiu nimic si pe nimeni, despre Fantoma – aşa au numit-o pe Lisa – si Ceata ucigaşa, fiindcă sunt sigur, ca ele sunt in spatele oricărui atac. Nu uita, ca eşti in fata lor, cu celula. In noaptea asta, vreau sa fi cu ochii pe ele, daca nu, te vom ucide. Alen a fost ucis de ele sunt sigur, ai inteles ce trebuie sa faci, Izabella, mai spuse ameninţătorul si pleca din dus, lăsând-o pe femeie acolo.
Chestia asta nu prea îmi convenea. Ma transform in ceata si încep sa bântui canalul de ventilaţie, pana la celula mea. Cum mă simţi ceata, care erau gratiile si uşa, începu sa tremure, anunţând-o pe bruneta, ca nu sunt in forma umana. Din ventilaţie, am ieşit in forma de ceata si am prins uşor contur. După ce am devenit din nou umana, prietena veni spre mine si mă apuca nervoasa de braţ si mă arunca in pat.
- Olly, ce ai capul tău? Tarate? Creierul unde-i? L-ai pierdut prin ceata? Eu cred ca da, începu sa tipe la mine, dar când îmi văzu fata serioasa si privirea îngheţata, ramase fara cuvinte câteva secunde, apoi isi reveni rapid. Ce ai auzit sau văzut? Ma întreba, aşezându-se langa mine.
- Colegi sconcsului cu fundite, au pus-o pe Izabella sa ne urmărească la noapte si…, am lăsat propoziţia suspendata in aer si mi-am pus mana pe pieptul meu si am simţit inima cum bătea calma după ritmul sau, si ce se afla in inima? Am întrebata, facand-o sa-i pice fata de mirare.
- Olly, ce mă fac cu tine? Tu nu te schimbi niciodată. Noi discutam o problema serioasa si ţie iţi arde de întrebări prosteşti…, Olly poţi sa transformi o bara sau doua, in forma mea, ca eu sa mă pot strecura pana in laborator? Ma întreba Lisa si ochii ei, sclipeau malefic.
M-am încruntat puţin si o bara de la grati dispăru, prefăcându-se in ceata, care o învălui pe Lisa. Ii spun sa vina langa mine si pătura ei, lua forma corpului ei, dar daca trăgeam de pătura, se vedea foarte neclar, ceata. Bruneta îmi trimise o sărutare in vânt si se făcu invizibila. Mi-am luat caietul meu si am scris sus, pe o foaie „ Ce se afla in inima?” si am desenat o inima, cum ştiam ca arata din cartile de anatomie ale mamei mele. Nu v-am spus nimic despre familia mea, nu? Pai, tata era un cercetător nebun, care a făcut pe mine si Lisa experimente si am capatat puteri, dar mama diseca cadavre si mie îmi plăcea sa vad cum suferă sau curge sânge. Ma amuza sa vad cum chinuiesc oameni sau Lisa cum ii chinuieşte. Aud nişte paşi si in celula noastră intra Izabella, privindu-mă cu ciuda.
- Ce faci? Ma întreba, in timp ce privirea ei, cerceta camaruta noastră si văzu patul Lisei, si cum „aceasta” dormea.
- Desenez, i-am răspuns indiferenta, aruncând cate o privire, plictisita patului brunetei.
- Unde-i proasta de colega ta? Ma întreba, îndreptându-se spre patul Lisei, iar ochii mei s-au mărit de frica.
- De ce ai venit aici? O întreb puţin supărata si barele se cutremurară un pic, atrăgându-i atenţia.
- Ca aşa vreau eu si sunt sigura, ca tu si cu fufa aia sunteţi implicate in crime, si trase pătura.
Spre uimirea mea si a ei, Lisa dormea, sau mă rog se prefăcea ca doarme. Roşcatei ii pica pătura din mana si ieşi din celula noastră. Ii spun Lisei ca a plecat si aceasta îmi arata o fiola unde se afla somnifer, pentru „micul nostru spion”. Ne-am îndreptat spre cantina pentru a mananca mizeria ce se numeşte mâncare de lux pentru uni, dar pentru mine, amuzament, când o vad pe Lisa strâmbând din nas. Ne luam castroanele cu ciorba de burta si pâine si smântâna si un mar. Trecem pe langa Izabella si din greşeala vas pe ea, smântâna, facand-o alba pe par.
- Ce dracu ai prinţes-o? Ti-e cald cu dinţi in gura? Ma întreba ea, ridicându-se rapid, si afişându-si o ţinuta impunătoare.
- Smântâna, ii da strălucire si frumuseţe parului tău…, nu am mai continuat, ca ea, îmi lua blidul cu ciorba si mi-o turna in cap.
- Daaa?! Åžti cine se ia de prietena mea, se ia si de mine, ii spuse Lisa si ii arunca in fata blidul ei cu ciorba.
In câteva secunde, in cantina, începu o bătaie cu mâncare. Eu m-am refugiat sub masa si mâncam liniştita mărul, priveam plictisita, cum Lisa împarte mâncare in stânga si in dreapta si înjura de mama focului, ne repetând nici măcar un cuvânt! Am văzut-o pe Izabella, cum manca lacoma din supa. O mana bărbăteasca si imputita pe un umăr, facandu-ma sa tip si sa sar afara din ascunzătoare si daca nu mat ragea bruneta, o chiulea de smântâna, m-ar fi nimerit in fata, dar îl nimeri pe slinosul ala. Am fugit de acolo si i-am povestit brunetei de căcatul acela si aceasta, îmi spuse, ca parfumul sau este foarte urat mirositor, incat, daca ar avea de ales intre el si un sconcs, ar alege sconcsul. Am ras uşor si fantomatic si am bătut din palme, ca un copil mic. Am întrebat-o de somnifer si mi-a spus ca l-a luat. Am intrat in celula si ne-am băgat in pat. Imediat ni s-a dat stingerea si după o ora, am început sa mă imbrac in negru si in par mi-am pus o cordeluţa roşie-sângerie si cu o floare violeta. Lisa se legăna, nerăbdătoare pe un picior si apoi pe altul. Gratiile se facuca in ceata si ne invaluira. Am pasit tăcute pe coridoare, si se vedea, doar ceata, care mergea alene prin coridoare. Nu ştia pe cine am ales, dar eu ştiam pe cine. Am ajuns in fata celulei slinosului si ceata se repezi la el, ca un animal nehalit si îl răpi. Colegul sau de celula dormea buştean si sforăia, mai ceva ca porci. I-am şoptit Lise, ca suntem in cocina si nu in Alcatraz. Am dispărut in ceata si ne-am îndreptat in laboratorul secret. După ce l-am legat de masa de operaţie, acesta se trezi, după ce ragai.
- Ce scârbos, spuse Lisa si strâmba din nas si mă privi afirmativ.
- Lisa, azi voi afla din cei alcătuita inima, ii spus si îmi pun mănuşile.
Ii rup bluza si vad un piept plin cu par, ce mă făcu sa rad sadic. I-au din intr-un dulap nişte Apa Regala si ii torn pe piept si nişte flecari albastre încep sa ii ardă pielea, si parul. Bărbatul începu sa tipe si sa zbiere, pana i-am băgat pe gat soda caustica. Acest lucru ii arse traheile si laringele. Arunc nişte apa peste el si sting, apoi iau bisturiul si ii tai pieptul in doua. Doamne nici nu am chef sa îl tai cu polizorul. Ma duc si i-au toporul.
- Uuuu, ce tare, haide, sparge-l, spuse plina de entuziast, Lisa si bătu uşor din palme.
Ridic toporul deasupra capului meu si când dau o data, lama lui, trecu prin bărbat si prin masa. La dracu, s-a înţepenit, dar l-am tras si am scot toporul. Am mai dat o data si am sfărâmat sternul si apoi, i-am deschis cutia toracica si vad cum inima mai bătea slab. Eram sigura ca mă auzea si acest lucru mă făcu sa zâmbesc sadic, de rău amurg pentru el. Iau bisturiul in mana si îl privesc in ochii săi negri, amestecaţi cu sânge.
- Sacrificiul tău nu v-a fi in zadar. Prin sacrificiul, ştiinţa mai face un pas, ii spun si ii secţionez inima in doua.
Din ea, tasni in sus, sânge cald si proaspăt, udând lanterna mare, de deasupra masei de operaţie. In inima erau 4 camarute, despărţite de valve. Deci cele de sus erau atrii si cele de jos erau ventricule. Zâmbesc si ii spun Lisei ce se afla in inima. După ce curatam, îl luam pe „cobai” si ieşim din laborator. Îl lăsam in celula lui si colegul sau, inca mai trăgea foloasele la somn. Doamne ce somn adânc avea tipul asta, dar are nişte plămâni puternici. Ieşim din celula si ne întoarcem in celula noastră. Notez in caiet ce am descoperit si după ce mă schimb, mă bag in pat. La 5 dimineaţa, se descoperi crima si colegul sau de celula fusese interogat. Izabella a dormit si a spus, ca noi doua nu suntem implicate. Ma bucura acest lucru, dar oare ce parfum isi mai face rost, Lisa mâine seara?

Răspunsuri în acest subiect
The night of blood and scream [+18] - de ellamanu - 18-10-2009, 07:17 PM
RE: The night of blood and scream +18, make by sweet.killer and ellamanu - de ellamanu - 28-10-2009, 05:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Deep in night Nywa 17 9.779 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.787 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.672 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 4.327 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)