01-05-2008, 11:55 PM
Avatar: Ma ia si pe mine cineva?
Sig: Exprima suparare, tristete.
Sig: Exprima suparare, tristete.
The avatar and sig says...
|
02-05-2008, 06:57 PM
-= Magica Bloom =-
Ava: Sunt o printesa din vise ... [nu-mi plac printesele >.>] Sig: Ma spal cu apa si frunze >___<
02-05-2008, 09:29 PM
In loc sa arunci astfel de insulte despre sig-ul meu, la adresa mea gandeste-te de 2 ori.
Cat despre avatar nu doreste deloc sa spuna ca ma laud. Interpretarile reale ar fi: Avatar: Imi place foarte mult natura (dupa cum vezi sunt inconjurata de o multime de flori) Sig: Este un mesaj subtil as zice: Eu ca zana: Prefer sa fiu libera, sa gandesc liber, sa fiu liber-cugetatoare, prefer spirituialul, nu imi place sa fiu materialista si sa fiu constransa de lucrurile pamatesti. Si pe fundal repeta mesajul avatarului ca imi place natura. A se vedea ca sunt o data intr-o padure si o data pe marginea unui lac. Ma asteptam sa nu imi fie ghicite mesajele care le transmit av-ul si sig-ul dar nu ma asteptam la insulte. Acum despre tine Yulobo: Av: Iti plac foarte mult pisicile Sig: Choar daca personajul nu face parte din anime-ul de care voi zice, sigur acest anime de care ic iti place foarte fumlt, chiar enorm de mult. Anime-ul la care ma refer e Mew-Mew-Power
03-05-2008, 09:59 PM
Ei bine..
Avatar:Sunt o zana si imi place natura. Sign:Am aripi precum barbie in Fairytopia(nush dak asa se scrie...a fst ideea verisoarei mele de 7 ani k barbie asta). My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
04-05-2008, 09:37 PM
(Ultima modificare: 04-05-2008, 10:45 PM {2} de Magica Bloom.)
l_y_e
sig & ava : -sunt doar un copil si am nevoie de multa iubire -nu-ti fa griji pentru ca o vei primii sper ca e bn
o.o" wot
07-05-2008, 10:33 AM
lol jigoku ,what a set
Av: mwuahaha . LUNCH TIME! sig: of course you like I like meat *grin* once again: LUNCH TIME PPL !!!!!!!1one!
07-05-2008, 01:44 PM
jigoku:
ava: zambeste la camera de pe acel vaporas sig:poate ca de data aste ma voi satura si eu
o.o" wot
07-05-2008, 06:50 PM
Misa Amane
av: Nu vrei si tu oase?? sig: Daca bei lapte ai si tu oase ca si mine Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
10 Vizitator(i) |