Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Nephilims

#1
Intru direct în subiect. Am deschis rpg-ul şi oricine vrea să intre trebuie să se înscrie sau să fie înscris. So, fără spam sau power play şi... distraţi-vă! :]

Ermina Sallieri:
Am înaintat pe holul lung până când am ajuns în faţa unei uşi. Noua mea locuinţă... Am intrat şi am oftat uşor. Camera era mare, spaţioasă, decorată în culori reci, exact cum îmi plăcea. Şi avea chiar şi baie, dar... Aş fi preferat să rămân acasă, să studiez cu meditatorii mei decât să vin la şcoală. Dar când tata mi-a spus că ar trebui să fiu recunoscătoare că am intrat, având în vedere că a trecut o săptămână de la începerea anului, respectiv încheierea înscrierilor. Iar aici nu se fac excepţii. Norocoasă pe naiba...
M-am apropiat de fereastră şi am privit afară. Grădina Academiei Dubeois era foarte mare, plină de copaci, băncuţe şi aveau chiar o fântână uriaşă. Era frumoasă...Şi plină de elevi... Mai bine stau în cameră până încep orele. mi-am zis şi m-am aşezat în pat, obosită de drumul sufocant de la Veneţia până aici.

Ooc: cine vrea. :]

#2
-Hello!Ce face coleguta mea?spun eu fara ezitare intrand in camera si atintindumi privirea catre fata ce statea pe unul din paturile din incapere.
-Eu sunt noua ta colega de camera! Imi pare bine sa te cunosc!Numele meu e Rosetta si sper sa ne imprietenim ii spun colegei mele intinzand mana in semn de salut.

Occ:Kenky.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Ermina Sallieri:

Oprivesc încruntată pe fata care tocmai a intrat în încăpere şi îmi aşez uşor rochia neagră de mătase. Mincinosul! Nu mi-a spus că o să am o colegă de cameră. Oftez aproape imperceptibil, gândindu-mă la cât de naivă fusesem că acceptasem să vin aici.
- Ermina Sallieri. zic eu încet, dar atât încât să audă nou venita şi închid ochii, în speranţa că totul e un coşmar şi mă voi trezi acasă.

Ooc: Saya sau cine doreÅŸte.

#4
Se opri în faţa camerei privind încruntată uşa. Auzi vocile celor două şi oftă. Nu se aştepta să fie repartizată într-o cameră cu două colege. Trase aer în piept şi zâmbi cald, apoi bătu intrând mai apoi.
-Deranjez? întrebă clipind de câteva ori şi le privi pe cele două. Se simţea oarecum prost şi zâmbetul încrezător de mai devreme se transformă într-unul stânjenitor. Oftă scurt.

Occ: Cine vrea.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#5
Ermina Sallieri:

La naiba... Abea aţipisem, iar acum realizez că pe uşă intră şi cea de-a doua colegă a mea de cameră. De ce se inventaseră camere de genul ăsta? Aş fi cerut prea mult dacă primeam o cameră doar pentru mine ? Am deschis un ochi şi am privit-o leneşa pe fată . Am căscat non-şalant şi am zis, cu un accent pur veneţian:
-Nu. Intră.

Ooc: Cine doreÅŸte.

#6
Hima Le'revisas

Ieseam din camera pentru a lua o gura de aer,simteam ca ma sufoc in camera mea.Holul era foarte lung,asa ca mi-a luat ceva timp sa ajung la iesire. Afara era o vreme numai buna de stat sub un copac si de a citi o carte catrivanta.Priveam cum ceilalti colegi,se mai antrenau,discutau intre ei anumite chestii asa ca eu m-am asezat pe o banca si am continuat de privit campusul.

ooc: cine doreste ^^
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#7
-Ma gandeam eu ca nimeni nu o sa ma ia in serios din cauza costumatiei mai ciudata, dar asta e nu? Ma obisnuiesc eu cu privirile gen "ce look ciudat are tipa". Imi dau jos chitara si o pun lamga un pat. Incep sa imi scot hainele din ghiozdan, aranjandule intr-un dulap.Ii inteleg pe oameni care ma privesc asa, doar am un stil mai ciudat, eram cam nonconformista si rebela.
-Hai sa incingem atmosfera putin! Sunt Rosetta, imi place sa cant la chitara, pizza cu porumb si sa desenez.Tu? o intreb pe viitoarea mea colega.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#8
Îşi lăsă bagajele lângă patul liber, singurul de altfel şi îşi trecu mâna prin părul lung. O privi pe fată şi schiţă un mic zâmbet ceva mai relaxat.
-Eu sunt Angelique. Îmi place să desenez şi să fac fotografii, spuse bruneta păstrându-şi zâmbetul pe chip. Se aşeză pe marginea patului, mişcându-şi încet picioarele. Clipi de câteva ori, inlăturându-şi câteva şuviţe rebele ce îi intrau în ochi.

Occ: Cine vrea.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#9
Ma apropii de geam si vad ca toti elevii sareau in sus de bucurie."Ce au astia mai?Sunt asa fericiti ca incepe scoala?"imi spun in gand intorcandumi chipul catre colega mea.
-Vrei sa iesim pe afara, sa luam o gura de aer? Mai sunt doar 20 minute pana la inceperea cursurilor. Fata se uita mirata la mine.

Occ:•Balonaşeee.•
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#10
Ştiu că intru aşa, nepoftită, dar jocul începe să stagneze şi poate mai sunt şi alţi doritori să posteze... : ] So...

Alvise Sallieri:

Mă îndreptam spre clasă când am observat-o pe verişoara mea, mergând în felul ei specific, cu paşi mărunţi pe coridor.. Deci, unchiu’ îmi ascultase sfatul şi o înscrisese la şcoală. I-am zâmbind, zicând:
-Hei, Ermi, ce mai faci? Deci unchiu’ te-a înscris la şcoală, aşa cum mi-a spus, neh?

Ermina Sallieri:
Le-am lăsat pe cele două fete în cameră şi am ieşind, neavând chef să îmi despachetez rochiile. Am luat-o spre clasă, având în vedere că am fost trezită din somn şi altceva mai bun nu aveam de făcut. Am fost orpită de o voce enervantă şi prea bine cunoscută… Vărul meu, extreme de agasant. Am trecut pe lângă el, fără să-l prvesc şi oftând uşor. Cum de nu m-am gândit că el i-a băgat în cap tatei prostii despre socializare şi educaţia în şcoli?!

Ooc: care vrea.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Nephilims (personaje) Kenky. 7 5.688 23-04-2011, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)