27-11-2008, 05:35 PM
Am lipsit putin si am pierdut mult :3 capitole?!?! :eto: Si vrei sa spui ca asta a fost cu Ren? S-a terminat? Kaoru a inceput o noua viata la universitatea respectiva si-l va uita pe Ren cu putin ajutor al noilor lui prieteni si a jucatorului de basket? :study: Yada!!! :yada: Unde e Xe cand ai nevoie sa faca ordine? :grr:
By the way,nu ai poze cu cei 5? :pls:
Imi place cum scrii :smart: Vezi ca in urma cu 2 capitole ai repetat cuvantul "lanturi" exagerat de mult si in aces capitol ai o mica gresala care m-a incurcat dar am pierdut-o din vedere si nu mai stiu care e :=)
Mi-ar placea sa aiba final fericit dar si mai mult sa fie unul la care nu ne asteptam :love: Gambate ne! Spor la treaba! Succes la teza :bye: (dai teza miercuri?)
By the way,nu ai poze cu cei 5? :pls:
Imi place cum scrii :smart: Vezi ca in urma cu 2 capitole ai repetat cuvantul "lanturi" exagerat de mult si in aces capitol ai o mica gresala care m-a incurcat dar am pierdut-o din vedere si nu mai stiu care e :=)
Mi-ar placea sa aiba final fericit dar si mai mult sa fie unul la care nu ne asteptam :love: Gambate ne! Spor la treaba! Succes la teza :bye: (dai teza miercuri?)
~In fiecare suflet exista o parte colorata~