08-02-2009, 03:40 AM
Cat am asteptat sa postezi continuarea..si in sfarsit am reusit si eu sa o citesc
Mi-a placut mult, mai ales ultima parte . Cat de prostut este Daisuke sa creada ca Senji nu-l iubeste.Bine macar ca s-au impacat intr-un mod atat de dulce :chuu:
Capitolul a fost lung si scris foarte frumos.Greseli nu am vazut, si oricum nu am mai stat sa ma concentrez la asa ceva la ora asta
Cam asta am avut de zis.. si oricum la cat de somn imi este nu mai gasesc nimic inteligent de spus.
Oricum abia astept sa citesc nextu'.Sa te grabesti da???
bye bye :bye:
Mi-a placut mult, mai ales ultima parte . Cat de prostut este Daisuke sa creada ca Senji nu-l iubeste.Bine macar ca s-au impacat intr-un mod atat de dulce :chuu:
Capitolul a fost lung si scris foarte frumos.Greseli nu am vazut, si oricum nu am mai stat sa ma concentrez la asa ceva la ora asta
Cam asta am avut de zis.. si oricum la cat de somn imi este nu mai gasesc nimic inteligent de spus.
Oricum abia astept sa citesc nextu'.Sa te grabesti da???
bye bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*